mortonfest

tiistai 29. lokakuuta 2013

Mausteiset pilttipurkit


Pilttipurkkeja on kertynyt paljon, sillä tämä äiti ei läheskään aina jaksa tehdä vauvalleen ruokia alusta asti. Niin ja yleensä meidän babylle ei edes maistu äidin tekemät ruoat. Kiva. Olen yrittänyt kovasti keksiä lasipurkeille eri käyttötarkoituksia ja yhdet tuikkukupit olenkin jo saanut aikaan. 

Tänään kävin ostamassa dymon. Aivan ihana vehje ja epäilen, että kohta meidän koti on kuorrutettu dymo-teksteillä. :) Pilttipurkkien kannet maalasin mustalla spraylla ja dymolla kirjoitin purkkien kylkeen mitä kukin purnukka sisältää. Idean nappasin täältä Niittykulmasta. :)

10 kommenttia:

 1. Ihania! Dymo on kyllä ollut haaveissa jo pitkään, se ois vaan niin siisti vehje :D t. Tiia-Elise-Pupu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hankkia! Clas Ohlsonilta sai tosi halvalla. Ostin vielä semmosen junior-version. Maksoi about 15€. Ihana pupuli, kiitti kun kävit ja viel viestin kera! :)

   Poista
 2. Huippu hienot purkit ja dymon teksti näyttää siinä tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon! Näistä tuli kyllä yllättävän tyylikkäät. Koko keittiön ilme muuttui kertaheitolla. :)

   Poista
 3. No mutta!
  Onpahan kivoja! Meillä töissä on dymo-laite mutta siinä on valkonen teippi ja musta fontti. Eikä lainkaan tollai koholla. Melkein tekis mieli itekki hankkia toi, mutta ehkei mulla nyt _vielä_ oo mitään perusteltua tarvetta semmoselle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä paikkoja keksii, jossa on ihan pakko käyttää tuota dymoa. :D Clas Ohlsonilta ostin tämän junior-version ja halusin juuri nimen omaan sellaisen, joka tekee tekstiä koholle. Maksoi 15€, eli ei paljon. :)

   Poista
 4. Nyt minua taas harmittaa etten ostanut reissultani dymoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavalta reissulta sitten! Varo vaan, tää on koukuttavaa hommaa. :)

   Poista