mortonfest

maanantai 18. marraskuuta 2013

Puolikuut jakkarassa
Keittiön päällystysprojektista jää luonnollisesti yli valkoista muovia. Ylimääräisestä muovista leikkasin puolikuita ja kiinnitin ne ensin keittiön valaisimen reunaan. Miehen mielestä lamppu oli parempi ennen vähän minäkin sitä mietin, joten irroitin puolikuut ja keksin niille uuden paikan tästä jakkarasta. Jakkara on joskus aikoinaan maalattu mustaksi ja on muutenkin elämää nähnyt, ei enää niin kaunis ilmestys. Artekin nousukautta odotellessa..

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitti! On kyllä ehdottomasti parempi kuin ennen. :)

   Poista
 2. Tulipa kiva. Luulin ensin, että se olisi maalattu.

  Tulin vastavierailulle ja tykästyin blogiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukavaa, että piipahdit ja tykästyit! :)

   Kuvion voisi toki myös maalata. Tarrat on kyllä huomattavasti helpompia ja mikä tärkeintä, sotkua tulee vähemmän. :)

   Poista
 3. Kiva idea ja hyvännäköinen lopputulos! Samanlainen, itse mustaksi maalattu ja kulahtanut, Artek seisoo meilläkin eteisessä, voisin keksiä siihen jotain tämän tuunauksen inspiroimana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti vinkit jakoon! :) Jakkarasta tuli kyllä heti paljon raikkaampi ja sopii paremmin nyt myös pikkupöydäksi.

   Poista
 4. Mielsin, että kuvio on tuo musta "aurinko" ja mietin pitkään, että mitkä puolikuut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Totta, kuvio voisi olla yhtä hyvin myös aurinko. Se on vissiin nyt niin kaukainen ajatus, että minulle ei aurinko tullut ollenkaan mieleen. :)

   Poista
 5. Tosi kiva tuli jakkarasta. Mä olen muutenkin hullaantunut noihin puolikuihin. Pitäis virittää itsekin niitä johonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sama täällä. Puolikuut on niin simppeli ja kaunis pieni yksityiskohta melkein missä vaan. Yritän vaan koko ajan pitää mielessä niiden suhteen, että vähemmän on enemmän. :)

   Poista