mortonfest

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

VesivahinkoOnneksi oltiin kotoa pois vain yksi yö, eikä koko pitkää viikonloppua. Keittiön putki tai putken venttiili oli rikkoutunut ja laskenut vettä lattialle ja parketin alle. Parketti on nyt turvonnut pari senttiä ylöspäin ja noustessaan paukautti listat pois paikoiltaan. Vahinkojen laajuus on vielä epäselvä, sillä nythän on viikonloppu ja kukaan ei tee asialle mitään. Täällä me nyt sitten odotetaan maanantaita ja tietoa siitä, että miten suuri remontti tässä nyt sitten on edessä. Mut hei, onni onnettomuudessa - me saadaan uusi lattia!

Tosin sitä ennen on edessä evakko, sillä taaperon kanssa elo remontin keskellä ei onnistu. Plus, että meillä ei tule keittiöön tällä hetkellä ollenkaan juoksevaa vettä. Sehän tarkoittaa sitä, että meillä tiskataan ties kuinka kauan käsin kylppärissä.

10 kommenttia:

 1. No voi harmi juttu! Toivotaan, että ei ole kauaa vuotanut!

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Onneksi löysit asiasta jo hyviäkin puolia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pakko tästä on jotain positiivista kaivaa. Katsotaan kuinka kauan (näin joulun alla) ajatukset pysyvät positiivisena. :)

   Poista
 3. Kuulostaa kurjalta! Mutta onhan se tosiaan hienoa, että saatte uuden lattian (hienoa, että pystyt ajattelemaan noin positiivisesti) :) Vaikka toki aina isot rempat vaatii paljon rahaa, aikaa ja pitkää pinnaa:/ Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieskin oli ihan ihmeissään siitä, että miksi en stressaa asiasta enempää. Helpottaa se tieto, että ollaan tehty voitavamme ja että vakuutukset ovat kunnossa. ONNEKSI! Ei tässä kyllä ennen joulua olisi toivonut tälläistä remonttia. Menee joulukoristukset ihan hukkaan. :/

   Poista
 4. Ou nou! Noi on kyllä ikäviä juttuja ja ei-toivottuja ylläreitä. Tiätty kiva ku saa uutta tilalla mut muuten harmillista. Meilläkin havaittiin putkiremontin yhteydessä vesivahinko. Se oli kylppärissä. Kestihän se sit koko kesän mut onpahan nyt ainakin uus kylpyhuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä vesivahingot taitavat aika yleisiä olla. Inhottavia tosiaan, mutta onneksi näissä on niitä hyviäkin puolia. ;)

   Poista
 5. voi ei! Me oltiin just muutettu tähän taloon ja asuttu pari kk kun lähettiin reissuun viikoks. Ja sillä aikaa keittiön hana oli jostain liitoksistaan menny kans rikki ja vettä ympäri keittiöö kun miehen isä tuli loman aikana tarkastus käynnille :/ siitä sit kans lattiat uusiks ja kaapistojen runkoja, vakuutukseen meni mut oli kyl tosi kiva asuu kauhen rempan keskel vajaa 1 veen kanssa! ja joo kodari toimi keittiönä meillä kun keittiö täysin pois käytöst kuukaude verran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva tästä ongelmallisen tekee. Avokeittiö, remontti ja 9kk vauva ei ole kauhean kiva yhdistelmä. Onneksi näistä kuitenkin selviää. :)

   Poista