mortonfest

lauantai 4. tammikuuta 2014

Ullakon aarteitaLempipuuhaani vanhempien luona on ehdottomasti heidän ullakkonsa koluaminen. Joo, joo rakas siskoni. Olen jättänyt sinullekkin jotain. ;) Olen minä tainnut ohimennen esitellä nämä kipot ja kupit, mutta mielestäni nämä herkkyydet kaipasivat ihan oman postauksen. Kermakko ja sokerikko kuuluvat ehdottomasti terassikahveille! Kunhan ensin tulle kesä ja saamme terassikalusteet. Ja kyllä, voin jo ihan hyvin suunnitella ensi kevään terassikahvitteluja. :)

Remonttikuulumisia: 
Meidän lattia asennetaan paikoilleen joko maanantaina tai tiistaina. Pääsemme kotiin siis ensi viikolla! VOI MITEN IHANAA! Käytiin tänään ostamassa tiskikone ja pyydettiin myös remonttifirmalta tarjous, josko he maalaisivat kaikki seinät. Tällä hetkellä ovat maalanneet ne seinät, joita vesi oli vaurioittanut, mutta ajateltiin samaan syssyyn repiä kaikki olohuoneen/eteisen tapetit ja pistää pintaan silmää miellyttävä maalipinta. Jos hinta on meidän budjetille suhteellisen inhimillinen, niin päästään kyllä rempan suhteen todella vähällä. Budjettiremontoijalle kävi myös onnekkaasti, kun saatiin mainosesiintymistä vastaan ilmaiset maalit. ;)

9 kommenttia:

 1. Onpa muuten lähestulkoon maailman suloisimmat nuo punavalkoiset kupposet ja kipposet! Aivan ihanat!!! Ja vielä suloisempaa on se, että pääsette pian kotiin♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämä on kyllä syötävän söpöjä!

   Kotiin pääsy on kyllä parasta. <3

   Poista
 2. Ullakoiden, aittojen ja kirppareiden aarteet on parhautta ja arjen pieniä iloja. Kumpa minäkin saisin uudet lattiat... Mitä ihmettä minun päässäni on kuusi vuotta sitten pyörinyt kun laitoimme tumman pähkinänvärisen laminaatin...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhojen (kerran jo unohdettujen) tavaroiden käyttöönotto aiheuttaa kyllä suunnatonta riemua.

   Se on kyllä ihmeellstä miten maku muuttuu niinkin nopeasti. Uskoisin, että minäkin olisin kuusi vuotta sitten valinnut tumman lattian. Toivottavasti pidän tästä vaaleasta valinnasta vielä kuuden vuoden päästä.. Ja mielellään pidempään. :)

   Poista
 3. Voi onpa ihanat!! :) Jopa minä sinisen ystävänä voin sanoa näin ihan julkisesti! ;)
  Meillä on kanssa kotikodin vintillä vaikka ja mitä! Ihanimpia aarteita on ehkäpä vanhat postikortit joita on muutamia satoja -mamma on aikanaan säästänyt varmaan kaikki. Sitten on paljon semmosta, mikä vain lojuu siellä ilman että kukaan käyttää, mm. pino varmaan iskemättömiä Arabian lautasia. Musta olis vallan kamala ajatus että ne kaikki joutuis myyntiin. Aion kyllä parhaani mukaan pelastaa kaikenlaista kun mulla on se rintamamiestalo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, nämä on kyllä! <3

   Sinun tuleva rintamamiestalo tulee kyllä ehdottomasti olemaan varsinainen vanhojen tavaroiden aarreaitta. :)

   Poista
 4. Voi kuinka söpöjä, varsinkin tuo sydän kuppi! :)

  -piia

  VastaaPoista
 5. Mummolat tms. on kyllä maailman parhaita paikkoja aarteiden metsästykseen :) Söpösiä on nuo kipposet!

  VastaaPoista