mortonfest

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Juttu Savon Sanomissa
Juttuun meidän kodista pääset tästä linkistä. Teksti ja kuvat löytyvät sivulta 10-11.
Itse jäin vähän kaipaamaan kuvia DIY jutuista. Lehdessä luki, että kaikki meidän kodista otetut kuvat ovat verkossa, mutta itse en vielä löytänyt kyseistä linkkiä. Postaan sen tänne, kunhan vain ensin löydän. Ehkäpä DIY jutut ovat sitten säästetty sinne. Niin, ja löytyyhän ne täältä blogistakin. :)

Ihanaa viikonloppua! Olen reissussa, joten vastailen viesteihin heti kun ehdin.

18 kommenttia:

 1. Luen tuon heti kun koneelle pääsen :-) jostain syystä ei puhelimella auennut.

  Ihanaa lauantaita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa sunnuntaita Seija! <3 minunkaan puhelin ei avannut tekstiä, toivottavasti sait tietokoneella auki. :)

   Poista
 2. Heijjjj, tosi hieno juttu! Oli suunnitelmissa lukaista Savokki vanhempieni luona, mutta eipä tuon linkin ansiosta tarvitsekaan! Vaikkei DIY-juttuja jutussa laajemmalti ollutkaan, minusta teksti on kirjoitettu hyvin ja lehteen valitut kuvat kauniita. <3 Mutta mitäpä muuta odottaakaan, eihän teidän kodista saakaan kuin kauniita kuvia ja hyvää tekstiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestä juttu oli hyvä - meidän näköinen. Kuvista sai varmasti hyvin käsityksen meidän sisustustyylistä. Kiitti ihanasta kommentista, lämmitti mieltä. <3

   Poista
 3. Tää Koti&asuminen -liite pukkaa ilmaisjakeluna Kuopion päämajaani, joten luin jutun jo siitä. Sepäs oli oikein mukava ja edustava :)

  VastaaPoista
 4. Hei hieno juttu! Teillä on kyllä ihana ja raikas koti♥ Ja sieltähän se valkonen stringgi löytyi mustalta seinältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiitos! <3 Siellä stringi keikkuu, kera retroineen. :)

   Poista
 5. Hei tää oli kiva juttu :) Hyvin sanoit tuosta ulkopuolisin silmin katsomisesta. Se huomaan itsekin tulleen tärkeäksi. Keskeneräinen ei näytä kuvissa joskus niin keskeneräiselle ja moni muutoskohde näyttääkin jo nykyisellään ihan toimivalle. Mukavaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just näin! Ihana kuulla, että tykkäsit jutusta. :)

   Poista
 6. Kävin heti lukemassa jutun :) Hyvä juttu ja kauniita kuvia, mutta eipä kauniista kodista huonoja kuvia saakkaan! kyllä kannattaa olla ylpeä omista aikaansaannoksistaan ja ihanasta kodista <3

  VastaaPoista
 7. Kävin lukasemasa ja olipas mukava juttu! Sen verran, mitä näin blogin kautta "tunnen" sua, voi sanoa, että oli sun näkönen ja kuulonen juttu. :-)
  Mukavasti oli kerrottu blogin tarkotuksesta ja kuvien kattomisesta ulkopuolisen silmin, se on ihan totta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että persoona näkyi jutussa - niin minustakin! Toimittaja oli kirjoittanut tosi osuvasti. :) Niin ja kiitos. <3

   Poista