mortonfest

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Vihreää keittiössä

Viikonloppu vierähti laiskottelun merkeissä omien vanhempien ja anopin luona.

Ei minulle oikein sovi tämä tekemättömyys. Mies sanoikin, että ensi kerralla otat askartelutarvikkeet mukaan. Taidanpa vaikka ottaakkin! Kiitti hoitoavusta - oli ihana jäädä aamulla sänkyyn loikoilemaan ihan vain siitä ilosta, että ei ollut pakko nousta klo 05.30. 

Ennen viikkistä sämpylän teon ohella räpsäisin pari kuvaa siististä keittiöstä. Harmi, että viikonlopun aikana yritit olivat kulahtaneet kuiviksi. Alimmainen kuva on otettu heti vesivahingon jälkeen. Silloin, kun kaikki verhot eivät olleet vielä edes ikkunoissa. Vanhempaa kuvamatskua siksi, jotta uusillekin lukijoille selviää, että millaisessa huushollissa täällä elellään - kutakuinkin tämmöisessä!13 kommenttia:

 1. Kivasti ne yrtit raikastaa keittiötä, harmi vaan että ne usein lakastuu nopeasti, ainakin meillä :) Muutakin kivaa bongailin kuvistasi, mm. Siksak-matto ja mustat seinät on makeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ne meilläkin lakastuu. :) Kauneuden vuoksi niitä on kiva hankkia ja toki hyödynkin.

   Musta seinä ja siksakki kuuluu minunkin suosikkeihin. :)

   Poista
 2. Pitäsi hankkia itsekin yrttejä keittiöön. Olisi niin helppo napsaista ruuanlaitoin lomassa tuoreita herkkeja. Sitä paitsi ne on kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ne on ihania ja hyödyllisiä. Haaveilen, että tekisin takapihalle kesällä pienen hyötypuutarhan. Vähän yrttejä ja sensellaista. :)

   Poista
 3. Kaunista eloa tuovat nuo vihreät yrtit. Minä en enää edes yritä saada keittiössä pysymään mitään vihreää... Ruukkusalaatitkin nahistuu vuorokaudessa, oon ihan surkea näissä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niin olen minäkin. Tuoreena kun ostaa ja räpsii äkkiä kuvat, niin sitten ne voikin leikata ruokaan. ;)

   Poista
 4. Ihanasti kyllä piristää nuo yrtit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muutti keittiön ilmettä täysin! Vähän eloa. :)

   Poista
 5. Tosi kivasti tuovat yrtit keittiöön väriä. Mä en saa mitään yrttejä pidettyä harmikseni elossa..
  Mukavaa viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari vihreää piristää kummasti! No ei ne minullakaan näköjään kauaa elossa säily, mutta kauniita ne on - paitsi ei kuolleena. :)

   Poista
 6. Heti tekee mieli ostaa yrttejä :) Mä haaveilen aina sellaisesta yrttien koristamasta keittiöstä, joita sitten sopivasti napsin ruokien mausteeksi...totuus on kuitenkin just se, että ne kuolee ennen kuin puska on käytetty loppuun ;).

  VastaaPoista