mortonfest

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kotimme (tulevat) Ikeat


1. Sillerup -matto 99€
2. Svarttall -kangas 19,99€
3. Svarttall -tyynynpäällinen 6,99€
4. Svarttall -tyynynpäällinen 6,99€
5. PS-tarjotin 10€

Blogimaailmassa on kiertänyt haaste, jossa esitellään oman kodin ikeoita. Minulle tämä haaste ei ole kiertänyt ja siitä suivaantuneena en esittele teille nykyisiä, vaan tulevia ikealaisia. (Hei, ei oikeasti harmita.)

Käväisin Ikean sivuilla kurkistaakseni, että millaisia kesäkalusteita olisi tarjolla. Meidän terde on meinaa ihan vaiheessa ja sinne pitäisi hankkia käytännössä kaikki, mitä nyt terassilla tarvitsee. Tämän päivityksen pitikin pitää sisällään tulevia terassihankintoja, mutta kuinkas siinä sitten kävikään..

Ikean sivuilta pompsahti monta kivaa ja uutta juttua, joihin en ole ennen törmännyt. Ja ne kaikki liittyvät tietysti aivan johonkin muuhun, kuin terassiin.

Mitäs tuumaatte, onko kivoja?

22 kommenttia:

 1. Enpäs ole minäkään nuihin törmännyt! Tuo tarjotin on tosi kiva sekä tuo matto :)

  VastaaPoista
 2. Eilen postailin tulevista terassi-hankinnoista ja bongasin Ikeasta paljon kivoja uusia juttuja, muuallekin kuin terassille :) Tuo tarjotin on kiva, ajattelin sen hankkia meillekin. Tuota mattoa en bongannutkaan, mutta tosi kivan näköinen sekin on.

  VastaaPoista
 3. Tuo tarjotin on kyllä ihana! Sen pystyisi varmasti helposti tuunaamaankin, mikäli haluaisi hieman jotain väriä pintaan:)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Hahaha, olitkin mielessä, kun sen bongasin. :)

   Poista
 5. Heh.Hyvin suivaannuttu :D
  Ihanan tarjottimen esittelitkin! Sopisi minne vaan. Vaikka seinälle.

  VastaaPoista
 6. Just kävästiin Ikealla ja tuota mattoa ihailin! Kaikki nuo valintasi miellyttää kyllä meikäläisenki silmiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että sinäkin tykkään. Matto on super-kiva! :)

   Poista
 7. Tuo tarjotin pitää kyllä saada tännekin :)

  VastaaPoista
 8. Onpa ihana tarjotin ja muutki jutut. :)
  Mua on piinannu pitkään Prismassa k e l t a n e n (en muista merkkiä) muovinen, aivan ihana tarjotin, mutta jostaki syystä jään aina miettimään. Joka kerta se sieltä hyllystä mua huutelee ja sitä pittää käyä silittellee.. :)) Saapa nähä miten sen kans vielä käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä olen kattonu sitä samaa keltaista ja harmitellut, kun sen kauppaan jätin! :)

   Poista
 9. Ihania poimintoja! Tuo kangas ja tarjotin erityisesti jäivät nyt omaakin mieltä kutkuttamaan. Matto olisi myös tosi tarpeellinen ja tuo sinun Ikea-valintasi on aikas kiva :)

  VastaaPoista
 10. Matto ja tarjotin passaisi meillekin.

  -Paula

  VastaaPoista
 11. Kauniita poimintoja! <3 Kuule ryökäle, kiitos vaan juttuvinkkauksesta! Tanja ja Johanna kävivät meillä tänään, ja minä olen viimeiset päivät ihan intopinkeänä valmistellut kotia jutuntekoa varten (blogimaailma on jäänyt ihan paitsioon). Mahottoman mukavia ja osaavia naisia, teille tulee huomenna varmasti kiva päivä! :) Jännätään yhdessä, mistä opuksesta sitten itsemme löydetään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Tanja ja Johanna tosiaan kävivät meillä tänään aamupäivällä - kivoja tyyppejä tosiaan! :) Niin ja ollos hyvä vaan - savolaiset pitää yhtä. ;) Minua harmittaa tosi paljon, että en juurikaan ehtinyt valmistautua toimittajien vierailuun. Kukaan muu tuskin huomaa mitään eroa, kuin minä itse. Meidän koti tulee tosiaan Unelmien Talo & Koti lehteen. Tod. näk. vasta ensi keväänä julkaistaan. Jäännää ja kivaa! :)

   Poista