mortonfest

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Maalla on mukavaaMuutama päivä on vierähtänyt vanhempien kotona maaseudulla, lapsuuden maisemissa. Olen käynyt täältä käsin töissä, joten vapaapäivistä en ole liiemmin päässyt viimeaikoina nauttimaan. 

Vanhemmat asuvat vanhassa maalaistalossa, joka on viimevuosina osittain remontoitu. Toinen puoli odottaa edelleen remonttia. Hitaasti hyvä tulee. Minulla ei tosin olisi sellaista kärsivällisyyttä, jota vanhan maalaistalon remontoiminen vaatii. Pisteet siis kaikille teille, jotka jaksavat vanhaaa remontoida.

Tänään vierähtää ilta töissä ja vielä pari seuraavaakin iltaa. Ensi viikolla minulla alkaa pitkät vapaat ja suuntaamme miehen kanssa koko viikonlopuksi kahdestaan Helsinkiin. Kivaa! Eipä ollakkaan pojan syntymän jälkeen oltu koko viikonloppua kahdestaan reissussa.

6 kommenttia:

 1. Voi maitokärrytkin...haluaisin tuollaiset ..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä huiput! Ostettiin ne porukalla äitienpäivälahjaksi. :)

   Poista
 2. Mekin olimme vanhempieni luona nyt viikonloppuna, on se vain ihanaa välillä pistäytyä lapsuuden maisemissa :) Kuulostaa upealta tuo matka ihan kahdestaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on (vaihteeksi) ihanaa! Ja mikä parasta, ei tarvitse itse huushollata. :)

   Matkaa odotan tosi paljon. Onneksi siihen ei ole enää montaa yötä. :)

   Poista
 3. Voi tuota tunnelmaa, ihana mummila teillä, maalla on mukavaa!! :) Mun kotikoti on maalla ja voi että sitä nauttii, ku sinne pääsee kaupungin vilskeestä! Vaikka tykkään kyllä kaupungisa asumisestaki, ainaki vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummila maalla on maailman parasta! <3 Sama täällä, kaupungissa viihdytään ainaki nyt, mutta ehkä joskus sitten..

   Poista