mortonfest

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pieni kaakelimaalaus


Pieni kodinhoitotila suureni hieman, kun sain maalattua (kaikkien maalitapaturmien jälkeen) sinisen välitilan valkoiseksi. Pienellä muutoksella tila raikastui hieman, vaikka muuten tila ei sinisine kaakeleineen edusta omaa tyyliäni. Olemme miehen kanssa päättäneet, että me emme tule remontoimaan tämän kodin kylppäriä. Haaveissa nimittäin siintää omakotitalo, johon säästämme kaikki unelmat täydellisestä kylppäristä. 

Tämä nykyinen kylpyhuone on ihan perussiisti ja toimiva. Pieniä parantelutöitä me ollaan täälläkin jo tehty: paneelikatto maalattin ja kylppärikalusteet vaihdettiin uusiin ja toimivimpiin. Kodarissa on kaikki seinäpinnat uusittu ja haitariovi poistettu. Kodinhoitotilan kermanväriset ovet eivät tosin miellytä yhtään. Vessassahan maalasin samanlaiset ovet puhtaanvalkoiseksi, mutta enpä tiedä jaksanko nähdä tässä tilassa samaa vaivaa. Ehkäpä uudet kaapinovet?

 Kodinhoitohuoneen välitilassa oli samanlainen sininen kaakeli, kuin vessassa. Vessan kaakelin peitin saneerauslaastilla ja maalilla. Ennen maalausta kodarin välitila näytti tältä:


Mukavinta ja aurinkoisinta pääsiäistä! <3

11 kommenttia:

 1. Kylläpä peittyi hienosti. Raikas muutos.

  :) Haastoin sut: http://www.mintunmustaa.blogspot.fi/2014/04/arjen-kuvahaaste-25-hirviopullaa.html

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Pienellä muutoksella tila raikastui huomattavasti. Täälläkin tykätään. :)

   Kiitti Henna!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Valkoisen tuoma raikkaus oli kyllä tervetullut muutos. :)

   Poista
 4. Fiksu päätös, jos tietää ettei ole loppuelämän asunto. Tila on kuitenkin yleisilmeeltään siisti ja viihtyisä. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minustakin! Ihanaa pääsiäistä myös sulle Sanna. :)

   Poista
 5. Oikein ihana tuli! Täällä saneerauslaasti odottelee vieläkin tekijäänsä..miten sitä onkin niin kaikkea muuta tekemistä?? En kyllä ees tiedä kestääkö laasti puuhellan kuumuutta, tarkoituksena kun ois rapata laatat hellan seinästä..noh, kohan tässä joutaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mä uskoisin, että kestää - luulisin. Kannattaa laittaa sinne pohjalle Start Primer tartuntapohjuste, niin kestää paremmin.

   Kyllä se on parempi odottaa hyvää hetkeä näiden hommien tekemiseen. Kyllä se inspiraatio sieltä oikealla hetkellä löytyy. Niin ja aika. :)

   Poista
 6. Tulipa onnistunut muutos! Tuo saneerauslaasti uudistus kuulostaa kyllä kivalta. Sitähän voisi itsekin kokeilla jonnekin! Ihanaa Pääsiäisen aikaa teille!

  VastaaPoista