mortonfest

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Terassin suunnittelua
Hylly, pöytätabletti, pöytäryhmä ja ruukku, Ikea.
Pehmusteet ja puusäleikkö, Kodin1.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! 
Kävimme torstaina testaamassa tuota Ikean pöytäryhmää ja täytyy sanoa, että vaikutti tosi jämäkältä ja hyvälaatuiselta. Valinnassa vaikuttaa aika pitkälti hinnan lisäksi myös se seikka, että laadun täytyy kestää ympärivuotista ulkoilua (varastoon ei yksinkertaisesti mahdu). Tässä pöytäryhmässä ei ole lainkaan puuosia, joten se ei vaadi huoltoa - sehän passaa meille! 

Teräshyllyn kaveriksi ajattelin hommata saviruukkuja ja jotakin vihreää. Mahdollisesti myös puisia koreja tms. maanläheistä. Väriä voi sitten olla runsaasti astioissa ja tekstiileissä. 

Säleikkö ja siihen versoilevat humalat toimittavat kasvaessaan aurinkovarjon virkaa.

Joko teillä on terassi käyttökunnossa? 


10 kommenttia:

 1. Voihan että, miten kivoja suunnitelmia! Meillä on jo terassikalusteet ja grilli raahattu terassille, vielä pitäisi hankkia jotain kivoja kukkasia ja muuta pientä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän on siellä jo tosi hyvällä mallilla! :) Niin ja hei, kiitti Viivi! <3

   Poista
 2. Meillä on kans etsinnässä sohvaryhmä ja muuta. Terassin lattia pitää käsitellä ym.. Kovasti olen surffaillut netissä ideoita etsien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vaikeaa löytää just sopivan kokoisia ja näköisiä asioita terassille. Toivottavasti etsinnät ovat tuottaneet jo tulosta! Jään innolla odottamaan, että miltä teidän terassi tulee näyttämään! :)

   Poista
 3. Ihanan keväisiä suunnitelmia! Meillä on kaikki ulkotiloihin liittyvät jutut vielä täysin vaiheessa... Edes suunnittelun asteelle ei ole vielä päösty:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Liina!

   Onneksi tässä on vielä hyvin aikaa. Kuopiossa ei ainakaan ole vielä niitä terassikelejä. :)

   Poista
 4. Mukavia suunnitelmia. Nyt vaan toteuttamaan :) Meillä myös terassi kaipaa jhotain... mitä se sitten onkaan :D. Kivaa tulevaa viikoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Ihana kuulla, että tykkäät.

   Eiköhän se ajatus siitä sinullakin vielä jäsenny.. :) Tosin saa nähdä, että mitä tästä suunnitelmasta toteutuu. Ne kun tuppaa matkan varrella aina melko paljon muuttumaan. :D

   Poista
 5. Ihania juttuja sun terassikollasissa!

  Meiltä uupuu vielä talon päädystä se iso terassi. Ah ku se saadaan valmiiksi, alkaa suunnitelmat rullaamaan! Mä niin odotan. Jotain pientä olen jo suunnitellut terassille, mutta aika vaiheessa vielä. Ihanaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinäkin tykkäät! Vielä kun saisin hankittua nämä sinne terdelle.. :)

   Voi, teidän suuri terassi kuulostaa tosi kiinnostavalta - jäänpä innolla odottelemaan, että mitä teidän terassilla tulee olemaan. :) Ihanaa loppuviikkoa Ride!

   Poista