mortonfest

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

OluttupaOlenko kertonut teille kesän 2013 häävalmisteluista? 
Pidimme häät vanhempien kotona, entisellä matkailutilalla. Navetan vintille on rakennettu juhlatila ja vietimme siellä ihanat maalaishäät. Viimeisen viikon siivosin vinttiä kuin viimeistä päivää. Tyypilliseen tapaan isän piti saada päähänpisto ja muutama päivä ennen häitä hän alkoi siivoamaan (ja vähän myös remontoimaan) navetassa sijaitsevaa varastoa oluttuvaksi. Siivousurakan jälkeen sisustin oluttuvan maalaistalon vintiltä löytyineillä vanhoilla tavaroilla. Oluttuvasta tuli tunnelmallinen piilopirtti, jossa vietämme silloin tällöin ihania kesäiltoja sukulaisten ja hyvän ruoan parissa. 

Oluttuvassa kulminoituukin minun kesän olennaiset - maaseutu, sukulaiset, hyvä ruoka ja täydellinen tunnelma.

6 kommenttia:

 1. Oi, häät olivat varmasti ihanat ja upea paikka myös! Kuulostaa niin tunnelmalliselta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häät olivat täydelliset ja paikka juuri meidän häihin sopiva! Sääkin vielä helli meitä, joten paremmin ei olisi voinut olla. <3

   Poista
 2. Ei vitsit, oluttupa - huikea idis! :) Kuulostaa tämän perusteella siltä, että sinun sisustusintosi ja toimeliaisuutesi voisi olla peräisin isäpapan geeneistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö! Oluttuvat ehdoton kruunu on taulu Matti Nykäsestä. :D Hih, toimeliaisuus voi ollakin peräisin isältä (ja jääräpäisyys sekä kärsimättömyys). Sisustusinto tuskin tulee sieltä. ;)

   Poista
 3. Varmasti ihana tunnelma. Itse olen ollut vanhassa navetassa, joka oli sisustettu baariksi, juhlimassa valmistujaisia. Tämäkin oli maalaistalon pihapiirissä ja ihan perheen käytössä. Aika hyvät maisemat tuollaisissa oluttupasissa verrattuna kaupungin kivijalassa oleviin kuppiloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vanhempien naapurissa on juurikin sellainen vanhaan navettaan rakennettu baari. Huikea idea sekin! Ja totta - maisemat ovat huimasti paremmat, kuin kaupungin kuppiloissa. :)

   Poista