mortonfest

maanantai 29. syyskuuta 2014

Sininen

Yksi väri, yksi päivä. Tänään värini on sininen. Entinen inhokki mutta nykyisin se pääsee  suosikkivärien listoille. Uskoisin, että monelle on käynyt tänä vuonna samoin. 
Niin ja vaikka sinisesta pidänkin, ovat nuo kylppärin siniset kaakelit minullekin liikaa. 

Syhinä heitti kivalla haasteella! Haasteen tarkoitus on löytää kodista 5 väriä, esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan. Kiva idea uusista valkokuvauskohteista, joita on toisinaan hankala löytää.

Sinisenä päivänä haastan naapuriniemen Emilian Valontalo blogista. 
Otatko haasteen vastaan?

11 kommenttia:

 1. Joo jee!! Kyllä vuan otannii. Ihana huaste.

  VastaaPoista
 2. Meiltä ei löydy varmaan yhtään sinistä. En ole jotenkaan koskaan pitänyt ...paitsi farkuissa :). Teilllehän se sopii vaikka ja kuinka hyvin :)

  Kivaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin sininen on hiipinyt vähän vaivihkaa. En ole jotenkin edes ajatellut hankkivani sinistä, mutta niin sitä vain meiltä(kin) löytyy. Ja hei, kiitti! :)

   Poista
 3. Meilläkin on kyllä supervähän sinistä, vaikka eikö se ole juuri trendiväri nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilmeisesti! Ainankin sellaista syvän, mustikansinistä näkyy paljon. :)

   Poista
 4. Tuossa alimmassa kuvassa on ihana tunnelma! Sininen ja kori toimivat kauniisti yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Minäkin tykkään tuosta yhdistelmästä kovasti. Jotenkin kauniin perinteikästä. :)

   Poista
 5. Täällä ei kyllä sininen uppoa, vaikka miten päin kokeilisi (paitsi juurikin niissä farkuissa). Edellinen asukas oli asentanut meidän kaupunkikodin eteiseen suomenlipunsiniset laatat, meinasin kualla joka kerta, kun kävelin niiden yli :D Ja muutama vuosi siinä menikin, ennenkuin saatiin remontoitua mieleiseksi. Tyydyn siis ihailemaan taidokasta värien, sinisenkin, käyttöä muiden blogeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD
   Minulla on vähän samat fiilikset tuolla kylpyhuoneessa. Liikaa on aina liikaa - etenkin suhteessa siniseen. Remonttia odotellessa. :)

   Poista
 6. Minä sitte taas voisin tuommosilla laatoilla tallustella vaikka lopun elämäni! :) Hih! Mä oon kyllä niin väriuskollisena pysyny iät kaiket että oikein hämmästyttää! Kerran ostin kirpparilta keltaisen froteemekon. Nyt pari kk myöhemmin se odottaa jo kassissa matkaa kirppikselle kiertoon.. Yritys hyvä kymmenen.

  VastaaPoista