mortonfest

torstai 2. lokakuuta 2014

Keltainen


Ensin ajattelin että olisin jättänyt keltaisen pois viiden päivän värihaasteesta, mutta pikkuhiljaa minusta alkoi tuntumaan siltä, että se olisi väärin kyseistä väriä kohtaan. Keltainen on kuitenkin meillä niin suuressa roolissa, kuten myös blogin ulkoasussa. 

Värihaaste jäi osaltani hieman kesken. Vielä olisi ainakin mintunvihreä ja oranssi vailla omaa postausta. Saattaapi olla, että tämä haaste jatkuu blogissani vielä pari päivää. :)

Keltaisena päivänä haastan Satun Willafox blogista. Löytyykö teiltä 5 eri väriä, viidelle eri päivälle? Jos otat haasteen vastaan, niin muista haastaa joka päivä mukaan joku uusi blogi.

P.S. vastailen aiempien postausten kommentteihin, jahka ehdin. :)

14 kommenttia:

 1. Itse olen juuri ihastunut keltaiseen sisustuksessa :) On muuten todella kiva postaussarja ollut tämä, olet saanut ihanan paljon eri värejä teidän kotiin! Kun rupean meidän kotia miettimään, täältä löytyy harmaata, mustaa, ruskeaa.. ja sitä keltaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on kulkeunut meidän kodissa jo vuosia - saa nähdä milloin kyllästyn. :)
   Haaste on tosiaan ollut itsestäkin kiva ja huippua, että lukijatkin ovat tykänneet!

   Poista
 2. Mä niin tykkään keltaisesta! Se on piristävä ja energisoiva väri :) Kirjoitin taannoin itsekin kotimme keltaisista yksityiskohdista. Ei ollut silloin tätä haastetta pyörimässä, vaikka hyvin voisi siitä ollakin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä!
   Mäkin olen aiemmin tehnyt postauksen keltaisesta, mutta vielä löytyi eri keltaisia tähän kollaasiin. :)

   Poista
 3. Tuollainen keltainen on minun toinen lempiväri :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteä keltainen väri. Ja pidän myös tästä väristä tosi paljon ja sopii teille aivan mainiosti ♥

  VastaaPoista