mortonfest

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Bloggareiden pikkarit


Täytyy tunnustaa, että hieman jännitti, vaikka en yleensä ole mikään jännittäjätyyppi. 

Eilen illalla meille kokoontui pieni porukka itä-suomalaisia sisustusbloggaajia ja välittömästi totesin, että jännittäminen oli turhaa. Voi miten välittömiä tyyppejä, ihania naisia ja taitavia sisustajia! Pikkujouluilta (=pikkarit) täyttyi puheensolinasta ja Valontalon Emilian luotsaamasta pillihimmeliaskartelusta. Huippua päästä tapaamaan ihmisiä, jotka jakavat saman harrastuksen ja intohimon - lienee syy siihen, että jutunjuurta riitti ja olisi varmasti riittänyt vielä pidempäänkin. Seuraavaa tapaamista odotellessa!

Mukana oli blogit, tai siis bloggarit näiden takaa:


Kiitos ihanasta illasta! Meikeläinen lopsii alkuviikosta ensitöikseen askartelukauppaan metsästämään niitä ruisolkia. 


Leppoisaa sunnuntaita!


P.S. Jos siellä ruudun takana on joku tämän alueen sisustusbloggaaja, niin olet ehdottoman tervetullut meidän iloiseen porukkaan! Laitappa s-postia vaikka minulle, jos haluat mukaan seuraavaan tapaamiseen: nuapurissa@gmail.com


18 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta illasta! Aika vakavalta touhulta näyttää tuo himmelin tekeminen :D Täytyy vielä sanoa, että upea koti teillä !!! Ps. Tulen hakemaan mun lautasen joku päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaati huimaa keskittymistaitoa, joten hymyily jäi toissijaiseksi. :D Ja voi kiitos Emilia. <3
   Joo, ja sulta tais jäädä lautasen lisäksi myös viivotin? :)

   Poista
 2. Mukavia tuollaiset tapaamiset ja taas löytyi uusia kivoja blogeja luettavaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - tuo ehdottomasti lisää iloa tähän bloggaamiseen. Hyvä kun kävit kurkkaamassa muiden itä-suomalaisten blogeja. Ihania blogeja tosiaan! :)

   Poista
 3. Kiitos emännälle! <3 Minä taas miehelle ihmettelin, että kun nyt ei enää jännittänyt ollenkaan. Ihan kuin tositositosi vanhojen tuttujen kanssa olisi iltaa istunut, niin luontevaa oli olla teidän kanssa. :) Minä yritän ehkä sittenkin jatkaa vielä noiden paksumpien pillien kanssa askartelua, mutta lähden kyllä ensi viikolla metsästämään ohuempiakin versioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! <3 Oli ihana nähdä ja tuo sinun tuoma purkki on niin ihana. :)
   Totta, tuntui todellakin siltä, että olisimme kaikki tunteneet jo pidempään! Ehkä jännitystä aiheutti se seikka, että iltaa vietettiin meidän kodissa. Onhan se jännää, kun tuollaiset sisustusgurut tulee omaan kotiin! ;)

   Poista
 4. Mä olen niin kade näistä teidän tapaamisista :)

  VastaaPoista
 5. Oli niin ihana ilta! Kiitos vielä Maru! Ja ne ruisoljet ois niin kivat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihanaa, kun olit Heini mukana! Kesällä sitten Joensuussa. ;)

   Poista
 6. Itsekin olen tänä vuonna viimein tavannut jo monen monta bloggaajaa ja se antaa kyllä tälle harrastukselle aivan uuden ulottuvuuden ja merkityksen! Teillä on varmasti ollut myös mahtava tapaaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - tuo ihanan lisän tähän hommaan! Miten mahtavaa on päästä jakamaan samoja fiiliksiä, joita ei pysty keskustelemaan muiden kuin toisten bloggaajien kanssa. Oli kyllä ihan mielettömän mukava tapaaminen! :)

   Poista
 7. No olispa hauskaa ollakin savolainen nyt! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihih! Tänne vaan! Eikös sitä talonrakennusprojektia voi siirtää vielä tänne Savoon. ;)

   Poista
 8. Kiitos Maru ja muut mukavasta illasta! Kiva oli huomata, miten välittömästi juttua irtosi. Tämmönenki pienen blogin tyyppi sopi hyvin joukkoon. Ja himmelihimo nostaa päätään entisestään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun olit mukana! Oli tosi kiva tutustua ja meillä on kyllä kasassa loistava porukka. :) Toivottavasti nähdään pian ja täytyy ehdottomasti seurailla, että kuka saa ensimmäisenä kokonaisen himmelin kasattua. :D

   Poista
 9. Ooh ihanaa. Heinikin siellä :)). Blogi tapahtumat ovat parhaita :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Tälläiset tapaamiset tuova ehdottoman kivan lisän tähän hommaan. :)

   Poista