mortonfest

lauantai 22. marraskuuta 2014

Ei taaskaan mitään päällepantavaa!Tässä elämäntilanteessa, jossa kaikki vaatteet näyttävät omasta mielestä kamalilta, nostaa päätään asusteiden tärkeys. Enää noin kuukausi elämää mahan kanssa edessä ja en viitsi ostella enää yhtään raskauspikkujouluhepenettä, vaan nyt loppuaika mennään niillä mitä kaapista löytyy. Ja kyllä, minä kuulun niihin epäonnekkaisiin, jotka eivät kertakaikkiaan tunne raskausaikana vartaloaan omaksi ja oloaan mukavaksi. Järkytyn joka kerta, kun satun näkemään oman sivuprofiilini. Se on tullut niin kovin yllättäen, että pää ei pysy kropan muutoksessa mukana. 

Tein viime keväänä pitkän korun fimo -massasta, mutta se jäi painonsa takia käyttämättä. Pallot olivat liian suuria ja nauha liian pitkä. Purin nauhan ja tein siitä useamman pienemmän kaulakorun ja yhden avainnauhan. Aika epätoivoinen katseenkiinnittäjä tämä kaikessa yksinkertaisuudessa on, mutta ihan kiva pieni lisä - vielä pitäisi löytää tämän kaveriksi joku vaate. 

Tänään meille saapuu hurmaava joukko itä-suomalaisia sisustusbloggareita! Nämä ovatkin nyt sitten meikeläisen vuoden 2014 ainoat pikkujoulut, joten luvassa on kreisibailausta ainakin himmeleiden parissa. Huippua! Ja nyt sinne vaatekaapille..

10 kommenttia:

 1. Ei täälläkään varsinaisesti hehkuta tässä mahassa ja näissä lisäkiloissa, kun mikään muu kuin perustrikoo ei näytä hyvältä :D Ihania pikkujouluja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - perustrikoo on täälläkin kovassa käytössä. Ah, niin mukavat päällä! <3 :D

   Poista
 2. Korut ja asusteet kaikkiaan on kyllä kovasti omaan mieleen. Mukavia pikkujouluja teille. Kuulostaa kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, vaikka melko vähän jostain syystä arjessa käytän koruja. Luotan mustiin nappikorviksiin. :)

   Kiitos kovasti, oli kyllä hauska ilta! :)

   Poista
 3. Kreisibailaukseen tarvitaan aina himmeleitä :D Voi vitsi, vielä viimeinen rutistus sulla, eli siis tsemppiä loppuraskauteen! Jaan kyllä kokemuksen siitä, että en varsinkaan viimeisen lapsen kohdalla ollut mikään hehkuva mama vaan halusin vain "oman kroppani" takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Joo, todellakin!

   Ensimmäisen kohdalla mahasta ehkä nautti enemmän - tai lähinnä sen esittelystä. Nyt haluaisi vain piilotella ja toivoa, että tämä loppuisi mahdollisimman pian. Tai oikeastaan, että aika menisi mahdollisimman nopeasti! Saisi vielä pari viikkoa olla masun suojissa. :)

   Poista
 4. Totta, muistan kuinka tykkäsin pitää etenkin kaulakoruja pitkällä raskaana ollessani :) Ainoat mikä mahtui päälle ja mitkä oli helppo laittaa, haha. Tai no, aika nakkisormi olin jossain vaiheessa..

  Voi, ei kauaa enää. Aika kutkuttavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kaulakorut ovat tosiaan sieltä vaivattomimmasta päästä pukea, oli nakkisormet tai ei.

   Toivottavasti loppuaika menisi nopeasti. En malta odottaa! :)

   Poista
 5. Oikein kaunis koru ja ihana tuo tarjotin! Mistähän mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjotin on Ikeasta. Mies kävi viimeisen mallikappaleen Kuopion ko. kaupasta haalimassa. :)

   Poista