mortonfest

lauantai 15. marraskuuta 2014

Ihania tapetteja


1. Borås Tapeter, By Scandinavian designers 2735.
2. Marimekko Muija.
3. Wallpaper by Ellos, Paulina.
4. Wallpaper by Ellos, Harmony.
5. Ferm Living, Herrigbone.
6. PiP Studio, Shanghai Bows.
7. Ferm Living, Grid.

Lastenhuoneen tapetointi olisi tarkoitus toteuttaa piakkoin, mutta muuten tapettiasiat eivät ole kovinkaan ajankohtaisia meidän kodissa. Ihania tapetteja on kuitenkin niin paljon, että tykkään käyttää silloin tällöin aikaa ihan vain haaveiluun..

Löytyykö näistä sinulle suosikkia?

P.S. Tämän päivän Savon Sanomien koti ja asuminen -liitteessä on asiaa pellavalakanoista, minun kommenteilla hoystettynä sekä yksi kuva meidän pellavaisesta sängystä. Jutun pääset lukemaan tästä linkistä: Koti- ja asuminen, sivu 13. 

15 kommenttia:

 1. Koivujen ystävänä tuo kolmonen viehättää, ja samoin vitosen voisin helposti nähdä uudessa huushollissa. Joskus taannoin keräsin vähän samantapaiseen postaukseen mustavalkoisia tapetteja raksablogin puolelle, pitääpä käydäkin katsomassa mitä sinne laitoin, kun nämä alkaa olla ajankohtaisempia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Koivuja meiltäkin jo löytyy kodinhoitohuoneesta - tykkään hurjasti tämän koivutapetin käsinpiirretystä fiiliksestä!

   Vitonen on myös yksi suosikeista. Tapettien valinnat ovat kovin vaikeita, kun ihania on niin paljon! <3

   Poista
  2. Ja miten ihanaa, että sinä pääset valitsemaan kohta useamman ihanan! :)

   Poista
 2. minulla olisi tarkoitus tapetoida makkarimme ennen joulua (kun se makkarin tapetti päätyikin olohuoneeseen...) Olen miettinyt nro 3, muta mietin että meillä on puujuttuja niin paljon että meneekö jo överiksi... 5. olisi myös aika kiva! Lastenhuoneeseen laittaisin ehdottomasti kutosen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutonen on ehdottomasti lastehuoneen tapetti - miksi ei hempeän aikuisen makkarinkin. Samoin mietin tuota vaaleanpunaista Muijaa, että olisi ihana tytön huoneeseen. Jos sellainen olisi, tyttö meinaa. :D

   Puu -aiheiset tapetit on kyllä kivoja. Varmoja valintoja ja saletisti kauniita! Vitonen on myös yksi mun suosikeista. :)

   Poista
 3. Vitosen ottaisin näistä ehdottomasti :) juuri samantapaisia mustavalkoista olen miettinyt omaan makuuhuoneeseeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitonen kyllä kuuluu minunkin suosikkeihin! Sopivan yksinkertainen, mutta kuitenkin näyttävä! Mustavalkoiset tapetit vetävät muutenkin minua puoleensa, vaikka miehen mielestä pitäisi valita vaihteeksi jotain muuta. :)

   Poista
 4. Nelosen ruututapetti harmaana..nam!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sekin on ihana! Tykkään myös mustavalkoisesta versiosta. :)

   Poista
 5. Tuota Ferm Livingin Grid-tapettia suunnittelen meille nuoremman tytön huoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se onkin ihana ja sopii teille varmasti!

   Poista
 6. Voi tapetit !

  Aina tekee mieli alkaa hommiin, kun näin ihania näkee.
  (Loppuu seinät kohta kesken ;))
  Ykkönen on mun suosikki !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykkönen on minustakin ihana! Sitä mietin jossain vaiheessa meidän makkariin, mutta päädyin kuitenkin mustavalkoiseen. Tapetit on tosiaan ihania ja jos se olis yhtään helpompaa (ja halvempaa), niin niitä tulis vaihdettua vähän väliä. :)

   Poista
 7. Onpa ihania! Ykköstä mietin meille remppavaiheessa, mutta ei sille seinää löytynyt. Nyt toivoisin, että olisin sen valinnut yhden toisen sijaan... Tuo herringbone menisi myös hyvin, hmmm, innostuiskohan mies uudelleentapetointi projektista... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetointipuuhiin vaan! Teillä muuten onkin ihanat tapetit - jokaisessa huoneessa. <3

   Poista