mortonfest

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kuopion helmiä // Scandic Kuopio
kuva: scandihotels.fi
Kuulostaako hullulta, että yöpyy hotellissa omassa kotikaupungissaan? No ehkä, mutta sen kerran kun me miehen kanssa päästään yhdessä liikenteeseen, niin pitää ottaa kaikki ilo irti! Olihan se melkoisen eri asia mennä ravintolaillan ja leffan jälkeen hotelliin yöksi, kuin tulla omaan kotiin nukkumaan ja töksäyttää ilta siihen. Voin suositella!

Kuopion Scandic -hotellin huoneet on remontoitu keväällä 2014 ja parhaillaan hotellissa remontoidaan muitakin tiloja, muun muassa allasosastoa. Hotellin huoneet on remontoitu todella hyvällä maulla ja raikkaalla otteella. Sopivasti luksusta ja rentoa otetta, kestävän kehityksen ajatusta unohtamatta. Täytyy sanoa, että olimme miehen kanssa molemmat tosi fiiliksissä tuosta huoneesta ja sen ilmeestä - siellähän viihtyi todella hyvin! Johtunee kai siitä, että meidän hotelliyöt ovat ennen tätä rajoittuneet lähinnä omppuhotelleihin tai hotelleihin, joiden sisustus on muovisuihkuverhoineen lähempänä 90-lukua. Pakko mainita myös hotelliaamiainen, joka oli mielestäni muihin ketjuhotelleihin verraten erinomainen. Erityisesti leivät olivat loistavat!

Scandic sijaitsee aivan Kallaveden rannan tuntumassa, lähellä keskustaa. Satama ja Väinölänniemen uimaranta on aivan kivenheiton päässä. Hotellihuoneemme näkymä ei ehkä aivan pääse vuodenajasta johtuen oikeuksiinsa, mutta näin käy varmasti Suomen jokaiselle maisemalle marraskuussa. 

Ja hei, nyt kipinkapin Kuopioon - yöpaikkakin on jo mietitty valmiiksi! 
Scandic Kuopio (klik!)

Ai ja mitäs täällä Kuopiossa voi tehdä? Alla olevasta linkistä löydät tähän astisen Kuopion helmiä -juttusarjan, josta löydät minun suosikkeja. Ja kannattaa siellä Puijollakin käydä, vaikka se ei helmistä löydykkään. :)
Kuopion helmiä (klik!)


8 kommenttia:

 1. Juuri näin me tehtiin miehen kanssa, kun oltiin isovanhempien luona vierailulla täällä nyt jo nykyisessä kotikaupungissa. Lapset jätettiin yökylään ja me mentiin muistaakseni leffaan ja sitten hotelliin. Silloin kuopus saattoi vielä heräillä öisin, joten saatiin nukkua yö heräilemättä ja nauttia hotelliaamiainen. Tuon ketjun huoneiden uudistaminen on kyllä onnistunut, sisko perheineen yöpyi Helsingissä vastaavassa hotellissa ja lähetteli huoneen sisustuksesta kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkulapsiperheessä sitä todellakin osaa arvostaa hotelliöitä - ilman lasta! :)
   Scandic on todellakin panostanut ja tehnyt muutoksia ehdottomasti edukseen. Hienoa!

   Poista
 2. Ihana varmasti päästä tuollatavoin irtaantumaan arjesta :) Pari viikkoa sitten yövyin Hesassa Scandic Hotelli Parkissa ja siellä oli samanlainen sisustus, tykkäsin todella paljon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aivan ihana on tämä uusi sisustus näissä Scandiceissa! :)

   Arjen irtiotot tekevät todellakin hyvää, niin parisuhteelle kuin omalle henkiselle hyvinvoinnille. :)

   Poista
 3. Voih, tuollaiset pienet irtiotot arjesta ovat ihan parhaita! Ja kylläpä näyttää tosiaankin kivalta hotellihuoneelta! Huomaa, että sisustus on tätä päivää, eikä jostain vuosien takaa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Elintärkeitä. <3

   Aika monet hotelliketkut ovat juuri jämähtäneet tuonne vuosikymmenen päähän. Voisivat ottaa mallia tästä! :)

   Poista
 4. Kuulostaa ihanalta ja niin järkevältä. Enemmän ehtii tehdä yhdessä kun ei se vähä aika mene matkustamiseen paikkakunnalta a- paikkakunnalle b.Vaikuttaa tosi kivalta paikalta ja kaunis hieman erilainen sisustuskin näyttäisi olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tuntui tosiaan siltä, että olisi ollut toisella paikkakunnalla, kun ei mennyt kotiin yöksi. Bensakulujakaan ei tullut nimeksikään. :)

   Poista