mortonfest

perjantai 28. marraskuuta 2014

Uusittu eteinen
Eteinen on kokenut viime aikoina pieniä muodonmuutoksia. Vanha Ikean lipasto sai muuttaa uuteen osoitteeseen ja tilalle tuli tämä Ikean Ryssby -penkki, jonka olenkin esitellyt täällä blogissa jo aiemmin. Viime viikolla penkin päälle asennettiin pari hyllyä (Ikeasta nekin) ja Clas Ohlsonilta hommasin pari pakettia näitä mustavalkoraidallisia säilytyskoreja. Tigeristä mukaan lähti tuo oven päällä roikkuva pirtsakka naulakko. Tuota rumanväristä laattalattiaa yritän epätovoisesti peittää tällä mustavalkoisella muovimatolla, jonka tilasin pilkkahintaan Jotexilta. Pieniä, edullisia ja käytännöllisiä uudistuksia. Toivottavasti tämä säilytystila riittäisi - edes joksikin aikaa. 

Eteisen kuvaaminen on muuten haastavaa hommaa näin pimeimpään vuodenaikaan. Pitäisi vissiin hommata kameralle se jalusta, jotta kuvaushommat luonnistuisi paremmin ympärivuotisesti. 

Mukavaa viikkistä!

P.S. Eteisen kuparinen valaisin on herättänyt rutkasi ihailua teissä lukijoissa. Valaisin on löytö miehen mummolan ullakolta ja mummon kertoman mukaan suomalaista designia. Jos joku sattuu tietämään kyseisestä valaisimesta jotakin, niin otan innolla tiedon vastaan! 

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kerrankin, kun eteinen on jonkinlaisessa järjestyksessä. ;)

   Poista
 2. Ooh, onpas kiva! Onko tuossa ikean penkissä säilytystila?! Tämänkin haluisin nähdä in real life ;) Terkuin Hanna-Mari naapurustosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Joo, penkin päältä saa tuon kannen nostettua ja sinne sisälle tungen aina A:n päivittäiset ulkovaatteet - pipot ja hanskat. Ja hei, tervetuloa kylään! Tässähän myö ihan nuapurissa ollaan. ;)

   Poista
 3. Todella kivannäköinen eteinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Johanna! Sehän ei todellakaan yleensä näytä näin siistiltä. Kuvasta on karsittu pois römöttävät vaunut yms. ylimääräiset kengät. :)

   Poista
 4. Ihanan siistiä ja selkeää! :-) Ja kivoja väripilkkuja siellätäällä ♥ Voi kääk! Aivan ihanat nuo raitapussukat, tahtoo kans!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Yleensä tämä ei ole todellakaan näin siisti. :D Raitapussukat on meikeläisenkin mieleen - Clasulta sai edullisesti!

   Poista
 5. Noi värit ovat teillä niin ihania <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos S! <3 Värit tosiaan kuuluu meidän kotiin. Nyt on taas sellainen olo, että voisinpa sitä haluta meille vähän lisää.. :)

   Poista
 6. Iloinen ja raikas eteinen, tuonne on ilo tulla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin silloin, kun siellä on siistiä. :) Yleensä se on täynnä tavaraa niin, että sisääntulo on hieman haastavaa. :)

   Poista
 7. Nättiä :) meidänkin eteinen kaipaisi vähän muutosta.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Eteiset ovat tälläisiä ikuisuusprojekteja. Miten siellä ei voi koskaan olla säilytystilaa tarpeeksi? :D

   Poista
 8. Kangaspusseja ihailinkin kun teillä oltiin! Ne käy hyllyille tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on tosi kivoja ja juuri sopivan kokoisia! :)

   Poista