mortonfest

maanantai 29. joulukuuta 2014

Toteutuneita koruhaaveitaOlen melko huono käyttämään koruja.
Useimmiten minulta löytyvät samat mustat pallokorvikset ja joskus harvoin kaulasta pitkä riipus. Niidenkin käytössä tosin olen hieman petrannut ja ryhtynyt kaivelemaan kaappien kätköistä kivoja riipuksia, jotka ovat olleet pitkään käyttämättä. En oikeastaan tiedä että miksi, sillä ihailen usein ihmisiä, jotka osaavat asustaa koruilla. Jostain syystä koen korut epäkäytännöllisiksi ja jäävät ehkäpä juuri sen vuoksi arjessa käyttämättä.

Tänä jouluna pukki kuitenkin muisti minua parilla koruhaaveella. Olen jo todella pitkään halunnut Uhana Designing pisarakorvikset ja tämän talven himotus on ollut tuo ruusukultainen rannekello. Kappas, sain molemmat! Pukki oli osannut valita pisaroista kaiken lisäksi täydellisen värin. 
Kiitos pukille! 

Millainen korujen käyttäjä sinä olet?

14 kommenttia:

 1. Oi voi, aika samoilla linjoilla mennään korujen käytössä. Kaverin alkaessa tehdä koruja itse, olen vähän petrannut niiden käytössä, mutta aika vähäistä se edelleen on. Rakastan koruja ja haluaisin niin osata käyttää niitä enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Itsekin olen väsäillyt ja niitä jonkin verran käyttänytkin. Ehkä tässä olisi meille hyvä uuden vuoden lupaus - "käytän koruja enemmän." :)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo kello!! Minkä merkkinen mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Merkki on Bering. Timanttinen ainakin myy näitä. Tosi kivoja ja kohtuuhintaisia kelloja!

   Poista
 3. Voi ihanat! Voi että tykkään tuosta pisarasta! Tuollainen yksittäinen puinenkin ois niin magee! Yritinkin jo googletella, mutta en löytänyt.. En sitten mitään - olen kai melko huono salapoliisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täh! Miten ei google löytänyt Uhana Designin pisaroita. Kokeileppa uudelleen! Heillä on oma nettikauppa, jossa on myös vaatteita - ihania nekin. :)

   Poista
 4. Ihanat korut, oletpas ollut kiltti ;) Etenkin tuo pisara on kaunis!
  Suutarin lapsella ei ole kenkiä eli vaikka itse teen koruja, käytän niitä melko harvoin. Käytännöllisiä -heijastinkoru ja avainkoru-toki käytössä joka päivä, mutta muuten muistan viritellä koruja vain juhlatilaisuuksiin. Suurimmaksi osaksi korut lähtevätkin ilostuttamaan kaikkia muita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään super-kiltti! :D
   Koruja on ihana saada lahjaksi ja kuinka paljon ilostutatkaan niillä muita. Ja hei, voit ihailla omia tekeleitäsi sitten muiden yllä. ;)

   Poista
 5. Pisaroita täälläkin käytellään ja muutenkin persoonallisia koruja. kaikkia muita osaan käyttää sujuvasti mutten kaulakoruja. Kaulassani roikkuun pojan syntymän kunniaksi ostettu sydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisarat on kyllä parhaat! Voisin hankkia näitä useampiakin - kaikissa ihanissa väreissä. <3

   Koru tarinan kera on yksi kauneimmista asioista. Etenkin tuollainen, joka on hankittu/saatu jonkin merkityksellisen tapahtuman kunniaksi. <3

   Poista
 6. Mä käytän tosi vähän koruja, korviksia en juuri ollenkaan. Ihanat nuo pisarat, samoin kello.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on usein vain sormukset - kotona ei niitäkään. Nappikorvikset laitan, jos lähden kaupungille. Lupaan ensi vuonna petrata ja hieman panostaa itseni ehostukseen! :)

   Poista
 7. Olen melko kokeilunhaluinen korujen käyttäjä ja joka päivä minulla on ainakin korvikset ja usein jokin pitkä kaulakorukin. Sormuksiakin käytän jonkin verran, en tosin niin usein kuin korviksia ja kaulakoruja. Rannekoruja käytän harvemmin ja niitä ei löydykään kuin muutama. Olen hopeakorujen ystävä, mutta lähiaikoina olen tykästynyt myös pronssiin. Materaalilla ei sinänsä ole väliä, sillä "rihkama"koruissakin on kivoja ja näyttäviä yksilöitä joita tykkään pitää. Pidän usein myös hiuskoruja, tai oikeamin hiuspantoja, joissa on jokin kukka/koriste/rusetti. Eli olen melkoinen koruharakka. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Kadehdin todella kaltaisiasi "koruharakoita". :)

   Ja sama täällä, minäkin tykkään ns. rihkamakoruista. Minulla onkin melkoinen arsenaali muovisia ja puisia nappikorviksia. Peilimatskuakin löytyy, joten ei tarvitse olla arvokasta ollakseen kaunista. <3

   Poista