mortonfest

perjantai 5. joulukuuta 2014

Tuuhea pikkukuusi

Tuuhea pikkukuusi kotiutui meille viikonloppuna. Pikkukuusen jalustaksi kävi täydellisesti tuo kirpparilta löytynyt jakkara - väreiltäänkin passeli näin joulunaikaan. Meidän joulu mennään perinteisillä väreillä ja etenkin punainen kuuluu meidän jouluun hyvin olennaisesti. Viime joulun alla etsin pitkään tälläisiä pieniä ja punaisia joulupalloja, sellaiset löytyivät onneksi lopulta ihan perusmarketista.

Tänä jouluna sain hieman apua koristeluun tältä meidän pikkutontulta. On ollut ihana muutenkin seurata, kuinka pienin perheenjäsen bongailee tonttuja, poroja ja joulupukkeja. Joulu saa taas ihan uuden merkityksen.

Vauva on ilmoitellut tulostaan. Jännityksellä täällä jo odotellaan, että milloin pienokainen mahtaa ilmaantua. Toivottavasti saisimme viettää kuitenkin joulun jossain muualla kuin sairaalassa.

Mahtavaa, tänään on perjantai!


18 kommenttia:

 1. Meidän muuten melko mustavalkeaan kotiin joulu tuo myöskin punaisen. Mies antaa muuten vapaat kädet sisustuksensuhteen, mutta jouluna hän ei punaisesta anna periksi. Sanna T.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen tuo kivan kontrastin muuten mustavalkoiseen sisustukseen. Tuo joulun tullessaan. <3

   Poista
 2. Iik, joko se vauva tulee! Vastahan saimme tietää raskaudesta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti pian! Aika menee niin nopsaan (etenkin sivustaseuraajilla). ;)

   Poista
 3. Ihana kuusi :) itseäni harmittaa kun omaan kotiini ei mahdu isoa kuusta, mutta tällaisen pienen voisi toki hankkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vähä sama ongelma. Tai oikeastaan se ei haittaa ollenkaan. Tälläisestä pienestä kuusesta voi nauttia pidempään ja ei tee niin paljon sotkua. Oikeastaan ei ollenkaan. Niin, ja plus että on täydellinen pikkulapsiperheen joulukuusi! :)

   Poista
 4. Ihana kuusi, kalenteri ja jakkara. Hyvää vointia loppuodotukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sopivat kivasti kyllä toisilleen. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Ja samoin, joskin aika paljon myöhässä. :)

   Poista
 6. Ihana pikkukuusi :) Joulu sairaalassa ei oikeasti ole ihan hirvittävän kamalaa, itse vietin yhden joulun Tyksissä, kun keskimmäinen lapsemme syntyi 23.päivä. Ruoat tuotiin eteen eikä tarvinnut reissata sukulaisissa, voisin ottaa uusiksi (ilman uutta vauvaa nyt kuitenkin, kiitos!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkukuusi on kyllä söötti! <3

   Hyvä pointti tuokin! Meillä tosin on jo muutenkin stressitön joulu, kun raskauden takia ollaan karsittu sukulaisvierailut kokonaan.. Paitsi että tarkoitus olisi mennä lapsuudenkotiini joulunviettoon, jossa kaikki on valmiina. Sen kun vain sielläkin istuisi joulupöytään! :)

   Poista
 7. Tällainen pikkuruinen kuusipuu olisi hyvä meillekin ♥
  Kyllästyttää aina se ison puun variseminen ja hävittäminen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän hävittäminen käy kyllä huomattavasti näppärämmin kuin sellaisen suuren kuusen. Plus, että tämä säilyy tosi pitkään ja kuukauden sisälläolon jälkeen voi laittaa ulos! Voin siis suositella. :)

   Poista