mortonfest

lauantai 31. tammikuuta 2015

Näitä ei (pitäisi) kuvata!
Meikeläisen siivousinto ei yllä kaappien kätköihin ja pakollisiin ryönäläjiin, jollainen aina löytyy jostakin huushollin nurkasta. On se kyllä kummallista, että koti ei ole koskaan täysin siisti. Pinnasänky on parhaillaan täynnä lastenvaatekaapin ylijäämää, eli kirpparille menossa olevaa tavaraa. (Joo, vauva "nukkuu" meidän vieressä. Tai siis oikeastaan minun päällä.) Hoitopöytää olen yrittänyt siistiä säilytyskorien avulla, jotta kaikki vauvan kamppeet ei lojuisi aivan holtittomana. 

Ja sitten tuo ikuisuusprojekti - ihana karkkikaappi, jonka sisältö ei ole yhtä herkullinen kuin ulkokuori. Kaappi räjähti täysin käsiin, kun yritin etsiä sieltä puuvärejä. Tämä unelma kätkee siis sisälleen kaiken sellaisen tavaran, jolla ei ole mitään muutakaan paikkaa. Eikös jokaisessa kodissa ole sellainen kaappi/laatikko? 

Pojektin alla on järjestää tästä vaaleanpunaisesta täydellinen askartelu-/toimistotarvike kappi, jahka se insipiraatio järjestämiseen taas iskee. Mieskin totesi, että minun heikkous on ehdottomasti arkistointi ja järjestelmällisyys. Harmi vaan, että sama pätee myös häneen. 

Mites teillä? 
Vallitseeko sinun kotona myös ovien takana särmä järjestelmällisyys ja omaatko ihailtavat arkistointitaidot? Jos näin on, niin voi että mä olen kateellinen! :) 

Hauskaa viikonloppua!


22 kommenttia:

 1. Hihiii, ihanat kuvat:D Kyllä meiltäkin löytyy pari roinakaappia, joiden epäjärjestyksessä oleva sisältö ei todellakaan hivele silmiä:D Siivousinspiraatiota odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, voi kiitti!

   Joo, tälläisten kaappien siivoukseen todellakin kaipaa sitä inspiraatiota. :D

   Poista
 2. Meillä melkein kaikki kaapit on tuollaisia. Huoh, päällisin puolin olen tarkka siisteydestä, mutta jests miten vaikea kaapit on pitää tiptop. Tai no, minusta Se on mahdotonta. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä - täysi mahdottomuus. Ennen vauvan syntymää olen yrittänyt raivata tilaa ja samalla siistiä kaappeja. Kummasti ne kuitenkin räjähtää käsiin - aina uudelleen ja uudelleen. :D

   Poista
 3. Minä tunnustaudun järjestely- ja oraganisointinatsiksi :) Meillä on kaappien sisältö tiptop järjestyksessä, vaikka V yrittääkin välillä lipsua :D Tosin autotallin yhteydessä oleva varasto on meillä se paikka, jonne kaikki ylimääräinen kertyy... Mutta autotalli onkin V:n valtakuntaa, joten minä irtisanoudun siitä kaaoksesta täysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! Tervetuloa meille. Eikös sellaisia ammattijärjestelijöitä ole nykyään? ;)

   Poista
 4. Hih! Näyttää hyvin samanlaiselta, kun meillä välillä!! Kaapit yritän pitää järjestyksessa mutta tietyt kaapit eivät vain pysy siisteinä vaikka miten yrittäisin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sama täällä! Yritys on kova ja välillä aloitan projektin jostain, mutta aina edelliset ehtivät sotkeentua, kun projektissa pääsee loppuun saakka. Loputon savotta siis.. :)

   Poista
 5. Olen täydellinen kohtalotoverisi. Onneksi meillä on paljon liukuovikaappeja niin saan sotkut aina piiloon. Joskus haaveilen tuovani lumikolan sisään ja sillä työntäisin kaiken jemmaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAH! :D Lumikola olisikin hyvä! Voih, liukuovikaapit sopis hyvin minullekin. :)

   Poista
 6. Hih, ryönäläjä :D Noin kiva ilmaisu sai ainakin minut suhtautumaan hiukan lempeämmin noihin kodin pakollisiin pahoihin. Turhauttavimpia ovat juuri tavarat ja tilpehöörit, joille ei ole omaa paikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tilpehöörit ovat niitä kaikkein ärsyttävämpiä. Eivät oikein kuulu mihinkään selkeään "kategoriaan", mutta ei niitä voi poiskaan heittää. :)

   Poista
 7. Voi mikä postaus ;) Täällä näyttää aikalailla samanlaiselta juuri noiden kaappien sisäpuolella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kunhan näyttää siistiltä - kaappien ulkopuolella, niin muulla ei ole niin merkitystä. :)

   Poista
 8. Sama vika Hartikaisella! Eli täältä löytyy samis. :D Tasot ja näkyvät paikat pidän kyllä kuosissa, mutta auta armias jos joku vilkaisee kaappeihin... x) Joulukuussa siivosin kyllä valehtelematta joka ikisen kaapin meidän talosta, mutta ne meni hetkessä uuteen sotkuun. Minulla on paha tapa vain tunkea tavarat kaappeihin, sen enempää järjestelemättä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sama täällä! Kulissit on kyllä kunnossa! :D

   Poista
 9. Minä haaveilen siitä, että olisin huikean tarkka ja järjestelmällinen organisoija. Todellisuus on kaikkea muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan sama vika. Olisi ihanaa, jos olisin järjestelmällinen ja välillä huijaan itseäni kuvittelemalla asian olevan niin. Totuus on kuitenkin kaapppien sisällä. ;D

   Poista
 10. No rehellisyyden nimissä mä kyllä oon ollut aika tuskastunut nyt muuton myötä ja uuteen kotiin päästyä.. kun kaappitilaa ei ole yhtään (ei siis ainuttakaan kiinteää kaappia keittiökaappien lisäksi) ja mä haluan, että tavarat on tip top myös kaapeissa. Niiden pitää saada myös hengittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä arvasin, että teidän huushollissa on kaikki kuosissa - johtunee lienee siitä, että teidän tavaramäärä on varmaan puolet meikeläisen määrästä.

   Poista
 11. IHANIA kuvia,niin lohdullista,että muiltakin löytyy tällaista!Tänään erehdyin avaamaan klaffilipaston luukun...en saanut sitä enää kokonaan kiinni,pitäisi kai siivota/järjestellä sisukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :D Siis mä oon todellakin onneton pitämään kaapit järjestyksessä - ihan kaikkeen ei riitä aika ja kiinnostus. :)

   Poista