mortonfest

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Raikastus

Tänään mies kiikutti kuusen roskikseen, kun esikoinen oli muutamaan otteeseen heittänyt sitä jalkapallolla ja karistanut suurimman osan neulasista lattialle. Noh, onhan tuo loppiainen jo tiistaina, joten eiköhän tässä ole kuusesta (ja joulusta) tarpeeksi jo nautittu. 

Tammikuu toi tullessaan raikkauden. Tekee mieli väriä ja suunnittelinkin ripustavani marimekon räsymatot ensi viikolla takaisin olkkarin ikkunaan. Raikastusta on lienee luvassa myös ruokavalion suhteen, mutta aion vielä hetken nautiskella näistä imetyksen sallimasta 500 lisäkalorista, jotka aion herkutella suklaan/jäätelön/pullan parissa. Lupaan ryhdistäytyä (jo miehenkin takia) heti, kun pääsen takaisin lenkkipoluille!


6 kommenttia:

 1. Kieltämättä raikastusta koti taas vaatii joulun krääsäilyn jälkeen, on tullut kaikki kyllä jo karsittua kaappeihin :-)
  Voi että, lämmöllä muistelen omia vauva- ja imetysaikoja ♥ :'-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tänään hommana karsia myös loppujoulu kaapin kätköihin. Joulu on ihanaa aikaa, mutta ihanaa on myös sen riisuminen ja uuden vuoden aloitus. :)

   Ihanaa tämä vauva-aika on. Kestää niin pienen hetken. <3

   Poista
 2. Heh, anteeksi, näin mielessäni miten teillä joulukuusi sai kyytiä jalkapallomaalitolppana :D
  Älä ota ressiä imetysherkuista ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Sitä se todellakin oli! :D
   Voih, minä niin nautin niistä imetysherkuista. Sopivasti vielä sattui nämä joulunpyhät ja ihanat herkut. <3

   Poista
 3. Ai vaan 500 kaloria lisää...mulla on varmasti mennyt enemmän. En onneksi laske. Onneksi tosiaan ihan rauhassa saa nauttia noista lisäkaloreista. Mulla ainakin on koko ajan nälkä, niin kai ne kalorit johonkin kuluu. Huomiseksi suunnittelin meillekin kuusen riisumista, kaikesta jouluisesta en kyllä malta vielä luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä minäkin mietin, kun neuvolantäti ryhtyi niistä puhumaan. Enemmän on minullakin mennyt.. ainakin suuhun. ;D Sama täällä, laskemaan en ryhdy.
   Tänään ajattelin ottaa loput joulukoristeet kaappiin, vaikka paljon niitä ei ole minullakaan ollut. Ihanaa aloittaa uusi vuosi, kun joulu on riisuttu.

   Poista