mortonfest

lauantai 21. helmikuuta 2015

Elukat"Kaikki on vinksin vonksin" - tai siis ainakin tuo ylin kuva. Huushollikin näyttäisi taas pieneltä huvikummulta, kun hiihtolomallaan ollut ystävä lähti muutaman päivän vierailun jälkeen takaisin omaan kotiinsa. Tämä ystävä nimittäin siivosi, laittoi ruuat, tekaisi yhden seinämaalauksen (josta myöhemmin lisää) ja hoiti poikia. Ihan hyvin täällä riittäisi hommia kahdelle vaimolle - kuten mies asian ilmaisi. 

Poitsut saivat ristiäis-/2-vuotis lahjaksi (äidin toiveesta) Schleich:in muovieläimiä - tosi kivoja! En tosin tiedä, että onko äiti näistä poikia enemmän innoissaan. Esikoinen lastaa näitä oman lelutraktorinsa peräkärriin ja kippailee suuressa läjässä elukoita milloin minnekin. Minä tykkäisin keskittyä erilaisiin eläinasetelmiin. Tosin kuopuksen kummitäti vei tämänkin touhun astetta pidemmälle, kun otti asetelmista kuvia ja latasi niitä instagramiin. 

Kiitos muuten edellisen postauksen ihanista kommenteista! Lämmittivät todella. 

Tänään on kiva päivä, kun suuntaan vauvan ja ystävän kanssa rakenna ja asu -messuille ja sen jälkeen kirpparikierrokselle. Ihana lauantai - toivottavasti sullakin! 


12 kommenttia:

 1. Tottahan täältäkin shleichejä löytyy, lähinnä hevosia, mutta jonkin verran myös muita. Ovat lähes ikuisia leluja ja jos meinaa joskus myydä, saa vielä hyvin rahaakin. Meillä hevoshullu 12 v kerää tosiaan hevosia ja aika moinen määrä niitä onkin kertynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nämä eläimet säilyvät vähintään ihmiselämän ajan ja jälleenmyynti arvo on oikein hyvä. Uskon, että nämä ovat heppahullujen mieleen! :)

   Poista
 2. Meillä on kerätty näitä myös jo muutaman vuoden. kokoelma on jo niin kattava että nyt saavat kyllä riittää. On mukana tosin edullisimpiakin elukoita. Näillä on leikitty kyllä hirmuisesti. Mies sanoikin että nämä kyllä säästetään lapsenlapsille; on niissä niin paljon rahaa kiinni :D mikäs siinä, sillä ovat niitä harvoja nykypäivän leluja jotka kestävät. Löydökästä kirpparipäivää! Meidän pienin tuli kipeäksi näin hiihtoloman kunniaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös ajatuksesta, että nämä säilyvät. Sillä periaatteella olen toivonut lapsille muutkin lelut - nyt kun vielä ei ole sen kummempia toiveita lapsilla itsellään. :)
   Pikaista paranemista sinne teille. Toivottavasti pääsette nauttimaan hiihtolomasta koko perheen voimin! :)

   Poista
 3. Ihanan värikkäät kuvat ja hienoja eläimiä! :) Just eilen ehdin kiroamaan Duplo-lammasta, joka jäi jalan alle, mutta nuo mahtaisivat koskea sitäkin enemmän... Mutta leikeissä varmasti passeleita! Meilläkin kuljetellaan eläimiä kaivurin kauhassa ja traktorin kyydissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Nämä elukat tosiaan tekevät kipeää jalan alla! Auts!
   Ihanaa, että sielläkin on toinen konemies.. Vai kenties tyttö? :)

   Poista
 4. Ihanan värikkäät kuvat jälleen kerran :)) Meillä ei oikein koskaan leikitty muovisilla eläimillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S!
   Minäkään en muista omasta lapsuudesta, että oltaisiin leikitty muovielukoilla. Oikeita eläimiä oli kotona sen verran paljon, että ei nämä muoviset taineet silloin sytyttää.. ;D

   Poista
 5. Mekin käytiin messuilla. Ei törmätty. Nuo Sleich:it on kyllä parhaita elukoita. Ja söpö säilytin pussukka heillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, onpas harmi kun ei nähty! Säilytyspussukka on kyllä mitä parhain. Tuli ristiäislahjan kylkiäisenä. :)

   Poista
 6. Minä lupasin perjantaina tyttöjen käyttää säästöt sleich- joutseniin ja -keijuihin.😁 vaikka kielsin ostamasta kirpparilta taaas laukkua. Tykkään näistä siksi, kun nämä kestävät oikeasti leikeissä. Ei väänny jalat, eikä saa ipanat purtua poikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, samaa olen minäkin miettinyt - sitä kestävyyttä meinaa. Olenkin toivonut lelulahjaksi kaikkea kestävää. Näitä eläimiä, dubloja ja brion junaratoja/junia. :)

   Poista