mortonfest

torstai 26. helmikuuta 2015

Lundiaa kirpparilta

Meillä on uusi (kauan kaivattu valkoinen) pöytä. Nettikirpparilta bongasin lähes kaksimetrisen, uudenveroisen Lundian tason kahdellakympillä. Hyvä löytö, sanon minä! Alle asetin Ikean pukkijalat, jotka vielä toistaiseksi ovat huteralla sinitarrakiinnityksellä kiinni pöytälevyssä. Ikean mukaan painava pöytälevy pysyisi paikallaan pelkkien silikonikiinnikkeiden avulla, mutta itse ainakin näin lapsiperheellisenä olen eri mieltä. Metallisissa pukkijaloissa kun ei ole ruuveille mentävää reikää. Piipadoo blogin Piia oli onneksi ratkaissut ongelman puolestani. Ratkaisu on lyöntimutterit

Pitäisi hankkia kotiin jotakin vihreää. Kasveja kun ei vielä ole, niin täytyy poltella näitä kynttilöitä. Suurimman osan tuikuista karsin jo kaappien kätköihin, mutta nämä kolme keväistä jätin vielä esille. Kunhan tästä flunssasta pääsen, niin lähden kukkakauppaan! 


16 kommenttia:

 1. Kateellisena katson sen sileää pintaa. Mun oma on maalauksen jälkeen ihan kamala kun se maali oli vähän kökköä, mutta aika hyvin siinä silti on pystynyt syömään jo monta kuukautta ;) Ehkä joku pv minäkin jaksan etsiä jostain kirpparilta itselleni uuden pöydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä "kärvistelin" tosi pitkään edellisen kirpparipöydän kanssa, jossa oli puinen pinta. Vihdoin pitkä etsintä tuotti tulosta! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on, upea! Selaan nettikirppareita niin paljon, että välillä pakostikin tekee hyviä löytöjä. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, oon tästä tosi onnellinen! :)

   Poista
 4. Sinä olet kyllä kadehdittavan onnekas kirpparihaukka! <3 Jos bongaat jostain vanhaa puuovea, niin hätyyttele minua! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selaan näitä nettikirppareita niin paljon, että välillä pakostikin onnistaa. :) Lupaan pitää silmät auki vanhan puuoven bongaamiseksi. :)

   Poista
 5. Hyvä löytö kyllä! Mulla on nuo pukkijalat työpöydän alla ja eivät tosiaankaan tunnu tukeville ja aina kun liikuttaa pöytää, saa katsoa tarkkaan, ettei jalat lähde kippaamaan. Kannattaa ehdottomasti kyllä kiinnittää ne pöytälevyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös pienen työpöydän alla nämä samat jalat. Pöytä on aika pieni, joten siinä huteruus ei niin tunnu. Niin, ja sijaitsee vielä lapsilta piilossa. :)
   Kiinnitys on tosiaankin tarpeen - ennen kuin sattuu vahinko.

   Poista
 6. Voi hertsyygelis mikä löytö! Upee pöytä! :) Samaa mieltä olen, että ruuveilla vaan!

  Iloa viikonloppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! Olin niin onnellinen tästä bongauksesta. :) Ruuvikauppaan tässä on pian lähdettävä.

   Ihanaa viikkistä myös sinne. :)

   Poista
 7. Ai mikä löytö! Minäki oon jo pitkään kytänny kirppareita ruokapöydän toivossa. Ei vaan oo vielä tärpänny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon siellä on mäntypöytiä ja minullakin meni tosi pitkään tämän bongauksesta. Mulla kävi kyllä tuuri, kun tämä sattui olemaan vielä priimakuntoinen. :)

   Poista
 8. Onnea pöytälöydöstä! Kaunis keltainen kynttilänjalka. Miten mä olen viime aikoina alkanut lämmetä tuolle keltaiselle värille, vaikka yleensä en yhtään. Ehkä se on se kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kynttilänjalan sain mieheltä ystävänpäivälahjaksi. :) Keltainen on kulkenut kodissamme tosi pitkään. Välillä sitä on enemmän ja välillä vähemmän - minä en tunnut kyllästyvän siihen koskaan. :) Keltainen on kyllä kevään ja kesän väri. <3

   Poista