mortonfest

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Uutta ja vanhaa
Uuuden ja vanhan liitto kulkee lienee ainakin jonkinlaisena teemana läpi meidän kodin. Rakastan vanhoja tavaroita, mutta pidän myös modernista muotoilusta ja selkeistä linjoista. Kotiimme onkin muuttaneet juuri ne tavarat, joista pidämme ja ihan mukavasti ne ovat toistensa kavereiksi passanneet. 

Nuo vanhat nojatuolit, jotka bongasin tori.fi:stä ovat olleet loistavat! Täydelliset istua, mutta harmiksi viikonloppuna toinen levisi käsiin - tai siis tarkalleen ottaen erään ristiäisvieraan alle. Ups. Liimaukset olivat pettäneet, mutta onneksi tuolin puuosat eivät katkenneet, vaan luiskahtivat ainoastaan irti toisistaan. Nyt tuoli on matkalla entisöijälle. Tekisi mieli verhoilla tuolit uudelleen ja haaveissa olisi päällystää ne tällä Marimekon kanteleen kutsu -kankaalla, joka on kummitellut mielessä jo pitkään. Tekisin sen heti, jos budjetti antaisi myöten. Hauskaa pikkulauantaita!


18 kommenttia:

 1. Ooh, tuo kanteleen kutsu on ihan mun ehdoton lemppari kaikista Marimekon kankaista, voin vaan kuvitella kuinka upeita tuoleista tulisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tulisi kyllä hienot! Ja sama täällä, ehdottomasti myös yksi mun lemppareista. :)

   Poista
 2. Tuo arkku on aivan ihana :)). Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Arkku tosiaan on super-kiva löytö!

   Poista
 3. Vanha ja uusi on oikein mainio yhdistelmä. Tuo marimekon kuosi on upea. Minulla on (taas) työn alla yksi vanha nojatuoli, jospa huomenna saan sen jo valmiiksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla tosiaan tuoliprojekteja piisaa! Mahtavaa! :)

   Poista
 4. Ohhoh, siinä on ollut virkistävä ohjelmanumero ristiäisiin! :D Tulisi kyllä varmasti upeat tuolit tuolla kankaalla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi itse tilaisuus oli jo päättynyt. Karmeaa! :D

   Poista
 5. Ihastuin tohon mattoon! Saako udella mistä se on? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto oli tosiaan minullakin rakkautta ensi silmäyksellä ja kerrankin päätin panostaa! Matto on merkkiä Mum`s ja maton nimi on nimeltään Suomu. Aivan ihana. <3

   Poista
 6. Nojatuolit on kyllä hienot ja nykyinenkin kangas passaa teillä hyvin kokonaisuuteen. Meilläkin olisi akuutti tarve parille vanhalle nojatuolille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyinen kangas on ihan okei, mutta aina sitä tahtoo jotakin uutta. Tuo kanteleen kutsu on kummitellut mielessä jo niin kauan, että tekisi mieli toteuttaa kankaalla edes toinen tuoleista.

   Nyt vaan nettikirppareita selailemaan ja bongaamaan hyvänhintaiset tuolit teidänkin kotiin! Tykkään ihan hurjasti näistä meidän "vanhuksista". :)

   Poista
 7. Oih tuo vanha laatikko on niin ihana :) Ja ovat tuolitkin, näyttävät siltä, että niissä on hyvä istua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha laatikko on tosi ihastuttava! :)

   Poista
 8. Ihqu kangas, sopisi todella mainiosti :)
  Tuo uuden ja vanhan liitto kiehtoo täälläkin. Ja juu-u, siksi mielelläni kurkin näitä sinunkin juttuja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! Uusi ja vanha yhdessä tuovat mukavasti särmää melko uuteen asuntoon. :)

   Poista