mortonfest

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pitkiä aamuja
Näin pikkulapsiperheellisenä termi "pitkät aamut" saa ihan uudenlaisen merkityksen. Aamu tosiaan tuntuu kestävän ikuisuuden, kun herätys on klo 05.00. Isi ei kelvannut, joten ahtauduin Aan sänkyyn jonka ilokseni huomasin haisevan pissalta. Siinä me pissalakanoissa sitten kahdestaan köllöteltiin - minä ja poika. 

Kahdeksaan mennessä sitä on jo pessyt pari koneellista pyykkiä, tehnyt blogipäivityksen, syöttänyt Veen, Aan, syönyt itse, selannut hesarin, harjoitellut potalla käyntiä, paijannut ja lohduttanut. 

Kevättä kohti. 

18 kommenttia:

 1. Ihana tuo ensimmäinen kuva. Instassakin sitä jo ihastelin <3

  Siellähän on aikainen herätys. Minä tuskailin kun kuopus nyt (lasten) hiihtolomallakin herää jo kasilta. Kerrankin kun itse iltavuoropäivinäkin olisi saanut nukkua pidempään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kuva on tosi ihana minustakin. <3

   Joo, täällä ollaan erikoistuttu aikaisiin herätyksiin. Tosin nykyään saatetaan toisinaan nukkua jo klo 07.00. Sekin tuntuu jo juhlalta. Aikaiset herätykset etenkin iltavuoron jälkeen tuntuvat tuskaisilta - kokemusta on. :/

   Poista
 2. Ja mä oon tuohon mennessä vielä autuaassa unessa.. Jokaisella niin erilaista. Voi kun voisi aina hetkeks vaihtaa osia ihmisten kanssa. Oikein mukavia pitkiä aamuja sinne kaikesta huolimatta ja toivotaan, että se kevätkin sieltä tulee. Täällä sataa just nyt lunta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tuli viime vikkolla lunta - taisipa olla juuri sama päivä. Yök!

   Aikaisina aamuina sitä tosiaan voisi vaihtaa jonkun kanssa osia, mutta aika aikaansa kutakin. Onneksi olen aamuvirkku! :)

   Poista
 3. Ah, kuulostaa tutulta! Tai ei enää niinkään, mutta silloin muinoin, kun omat olivat pienempiä. Nythän ovat jo valtaisat 2 ja 4 ;) Valoa kohti, kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin välillä tämä parivuotias nukkuu jopa seitsemään. Sekin tuntuu juhlalta. Onneksi olen aamuvirkku, joten tämä rytmi ei ole minulle niin paha. Pitää vain huolehtia itsensä ajoissa nukkumaan: :)

   Poista
 4. Aikoinaan sovimme tuttava pikkulapsiperheen kanssa päiväkahvit meille sunnuntai aamuna klo 8. Molemmat perheet kun olivat joka tapauksessa lasten toimesta ylhäällä viimeistään kuudelta.
  t. Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, mahtavaa! Ja miten kiva vertaistuellinen juttu, että muillakin on näin. Se on aina lohdullista tietää, että ei ole ainut, joka herää kukonlaulun aikaan. :)

   Poista
 5. Voih..aika kultaa muistoja eikä tuota aikaa enää muista.. Lohdutan sua, että murrosiässä niitä ei saa ylös ennen puoltapäivää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen voimalla tämän jaksaakin, kun tietää, että tämä ei kestä ikuisuuksia. :)

   Poista
 6. Blogissani olisi sinulle haaste http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi/2015/03/haaste-sisustustyonjako.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Pitääpäs mennä kurkkaamaan. :)

   Poista
 7. Pitkät ja kiirettömät aamut on ihan parhautta :) Meillä niistä pyritään nauttimaan joka aamu. Jos vaan mahdollista, niin kaikki asioinnitkin sovitaan aina vasta iltapäiville.
  Meillä tosin pienimmät nukkuu 9-10 asti, joten aamut venyy helposti lounaaseen asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa - tuota aikaa odotellessa! Meillä etenkin mies on näiden pitkien aamujen perään. Minä aamuvirkkuna en ole niin hajalla näistä aamuherätyksistä, vaikka ihan hyvin voisin nukkua edes sinne kahdeksaan. :)

   Poista
 8. Kaksi ylintä kuvaa ovat niin sydäntä riipovan kauniita. Nauti hetkistä pikkuistesi kanssa. Liian pian ne lapsoset sittenkin varttuvat <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3
   Se on totta, että onhan se ihanaa kun nämä ovat vielä ainakin sen hetken pieniä. Ja kyllä siitä nauttiikin, kun pieni unipörrössä kömpii viereen ja pyytää keittämään puuroa. Kohta se jo menee itse jääkaapille. :)

   Poista
 9. Ihanaa ;) Voi kun nuo ajat on hyvin muistissa, vaikka ei meidänkään tytöt malta nukkua kovinkaan myöhään vieläkään vaikka ovat jo 3 ja 4 :)
  Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä minäkään kaipaisi, kuin unta edes sinne kahdeksaan. Sekin olis jo kova juttu! Vois valvoa sitten illasta hieman pidempään. :)

   Poista