mortonfest

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Pirttihirmu
Hommasin makuuhuoneeseen tämän vanhan naulakon, jotta siihen voi ripustaa kerran käytetyt vaatteet. Juuri ne, joita ei voi enää vaatekaappiin laittaa, mutta ovat edelleen käyttökelpoisia. Ennen tätä ne lojuivat päiväkaupalla makuuhuoneen lattialla, sängyllä ja työpöydän tuolilla. 
Minun vaatteita ne harvemmin oli. 

Mies noudatti ohjeita ja ripusteli vaatteitaan naulakkoon. 
Liikaa.

Ei näin. Ajattelin, mutta olen ollut asiasta toistaiseksi hiljaa ja järkkäillyt vaivihkaa osaa vaatteista pois naulakosta. Saa toki näyttää huolettomalta, mutta sallituissa rajoissa. Tiedäthän.

Tässä olen mietiskellyt sitä, että miksi leipäpussia ei voi samantien laittaa leipälaatikkoon tai lasten villasukkia/tumppuja yhdistää ennen, kuin ne heittää pohjattomalta tuntuvaan eteisen vaatesäilytysjärjestelmään? Siinä niitä sitten kiireessä etsitään, kun toinen lapsista huutaa tai on kadonnut siitä, mihin hänet viimeksi jätin.


Toisaalta, minua ei häritse tippaakaan parittomat sukat, sotkuiset kaapit (klik!), arkistoimattomat paperit, leipälaatikossa homehtuva leivänkannikka, vaatehuoneen alituinen kaaos ja likainen auto. 
Miehen inhokkeja, 
näistä jokainen.8 kommenttia:

 1. Hyvä idea toi naulakko käytetyille, puhtaille vaatteille :)! juuri tänään viikkailin samanlaisen "tuntomerkin omaavia vaatekappaleita vinon pinon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, se on kyllä näppärä. Lattialla lojuvat vaatteet on kyllä ärsyttäviä. :)

   Poista
 2. Hehee, tästä tuli hymy huulille.. Onnellista tasapainoilua naulakon tavaroiden kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos. Huumorin kautta tämä on otettava. :D

   Poista
 3. Hah, jotenkin tuli tuttu fiilis :) Meillä on kodinhoitohuoneessa kaksi naulakkoa miehen työvaatteille (eli farkuille ja esim. neulepaidalle), jotka ovat juuri sellaisia, että vielä ei kannata pestä, mutta ei viitsi puhtaiden vaatteiden sekaankaan laittaa. Mies sitten yksi päivä oli ripustellut naulakkoon työvaatteiden kaveriksi likaiset tuulipuvun housut sekä veneenfiksaamisesta rasvaisen tuulipuvuntakin......... Että näin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Ihanan tarkat määritelmät teilläkin, että mitä naulakkoon voi ripustaa. Samoilla linjoilla mennään siis sielläkin. Miksi ihmeessä naulakossa pitää olla 4 farkut ja 6 paitaa ja todellakin ymmärrän turhautumisesti tuulipuvunhousuihin. :D

   Poista