mortonfest

torstai 30. huhtikuuta 2015

VappusääOnneksi omat vappusuunnitelmat rajoittuu sisätiloihin. Olisi meinaa muuten tänä aamuna harmittanut, kun ulkona oli satanut kutakuinkin 15cm lunta. 
Ei kiva. 

Hetken mietin, että kuinka pääsen lasten kanssa neuvolaan. Noh, tietenkin ihan samalla tavalla kuin tähänkin asti. Ollaan tässä jo pitkästä ja lumisesta talvesta selvitty, niin ei anneta pienen takatalven häiritä! Hyvin piti uudet kesärenkaat lievästi sohjoisella tiellä.

Hauskaa vappua ja toivottavasti suurimmalla osalla lumetonta sellaista!

6 kommenttia:

 1. Meillä tuli 20cm lunta.... Mutta onneksi aurinko paistaa, niin eiköhän se sula pois :) Grillata ainakin ajateltiin, mutta sitähän voi kaasugrillillä tehdä säässä kuin säässä!

  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 2. Tuo on jotenkin niin mykistävää. Että valkoinen vappu... Toivottavasti teillekin koettaa pian kesä! <3 Niin, ja hauskaa vappua teille!

  VastaaPoista
 3. Ohho ompa siellä todella lunta. Täälläkin satoi eilen, mutta tänään välillä on jo todella kaunista ja aurinkoista. Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 4. Ai kauheeta, näyttää kyllä niin masentavalta vappusäältä! Lounaassa paistaa ja viheriöi, vaikkakin kylmä on. Iloista vapputohinaa sinne silti, säästä huolimatta!

  VastaaPoista