mortonfest

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kuormalavasohva terassille // DIY


Eka ajattelin, että maalaan nämä. Sitten päätin, että en jaksakaan. Katsotaan, josko sitten ensi vuonna. Vaalea puu toimii ihan kivana parina terassin toisella puolella sijaitsevan "ruoko"maton kaveriksi. Tikkuja tästä tosin saattaa lähteä, joten lasten kanssa pitää olla vähän varovainen. Likaakin näyttäisi vielä kuvien perusteella olevan, mutta eipähän alkuperä jää epäselväksi.

Eka ajattelin, että pienennän nämä. Sitten päätin, että en jaksakaan. Ylimääräinen osa toimii ihan kivana tasona kukille ja kahvikupille. Laitoin päälle vanhan vieraspatjan ja taittelin päiväpeiton patjan alle. Pitäisi joku järkevämpi (säänkestävä) systeemi kehitellä, mutta oli kiire aurinkoon.

Vielä pari amppelia tuonne taakse, muutama tyyny lisää ja yksi nojatuoli sohvan kaveriksi, niin alkaa olla terassilla lokoisat oltavat - ja aurinkovarjo tietty vielä puuttu. Meidän terde on etelään päin, joten ei toivoakaan, että kesällä siellä voisi ilman varjoa oleilla. Etenkään koko perheen voimin. 

Helppo, laiskan miehen (tai naisen) terassisohva. Kaikki tarvikkeetkin löytyi kotoa, joten hintaa tälle tuli 0€. Kuormalavat roudasin pikkuveljen maatilalta. 


17 kommenttia:

 1. Mä niin tahtoisin kuormalavasohvan, mutta ei ole terassia mihin sen laittaisi, tuohon valokatteen alle kun ei ruokapöydän kanssa mahdu :) Ekaks täytyy siis rakentaa terassi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku homma - se terassin rakentaminen meinaa. ;) Hei, teette senkin kuormalavoista! :)

   Poista
 2. On se kiva ja moneen muuntuva tuo kuormalava. Eikä puhettakaan, että ihmiset olisivat lavaideoihinsa jo kyllästyneitä, terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä idea jo niin nähty, mutta täydellinen budjettiratkaisu ja aina persoonallinen. :) Minusta kivannäköisiä ja kierrätysidikset on ihan mun juttu. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hei kiitti Jani! Kuormalavat on kyllä super-näppäriä moneen juttuun. Ja ah, niin halpoja toteuttaa. :)

   Poista
 4. Tämä on edelleen vaan niin näppärä keksintö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minustakin - vaikka jo aika nähty. Mut mitäs sillä on väliä! :)

   Poista
 5. Näistä saa joko kammotuksia tai kaunistuksia :D Tässä näemme kaunistuksen! Itsellä sama projekti menossa, hiukan pidemmällä viedyllä tuunauksella... Saas nähdä iskeekö samanlainen "en jaksakkaan" ja päädyn yksinkertaiseen ratkaisuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, totta! Ja kiitos Satu! <3 Yksinkertaisuus on toisinaan ihan jees - jään innolla odottamaan, että millaiseen ratkaisuun päädyt.

   Poista
 6. Kiva, yksinkertainen ja edullinen, ja hei meille tulee Rautalampi-lehti ja sinut on bongattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - se ilmestyykin siellä teillä! Hih, kivaa! (Vaikka kuva minusta on siinä lehdessä ihan karmea). :D

   Poista
 7. Hienon näköinen. Kannattaa vähän hioa niitä pahimpia tikkuja pois vaikka ei jaksaisikaan maalata. Me maalattiin ja upposi muuten yllättävän paljon maalia tuollaiseen puupintaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Miina! Yritin tuota hiomista, mutta säikeitä tuli vain lisää - liekkö vika hiomapaperissa.. Tai sitten hiojassa. ;D

   Poista
 8. Hei, upea tomaatti sohvan lisäksi!

  VastaaPoista
 9. Hei hienot tuli ! Kaunis loikoilupaikka.

  Mä tykkään noista maalaamattomana. Puu antaa vähän lämpöä ja rosoa. Sopii hyvin muiden värien kanssa.

  VastaaPoista