mortonfest

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Mitä täällä oikein puuhaillaan?


Blogissa on ollut normaalia hiljaisempaa. Ajatukset ovat olleet jossain muualla - hamahelmissä, sisustustyynynpäällisissä ja omissa lapsissa (ei tärkeysjärjestyksessä). Instagramissa (berryleena) olen kuitenkin vilautellut näitä kuvia ja hieman raottanut sitä, että mitä täällä oikein puuhaillaan. Blogihiljaisuuden syynä on myös se, että olen nyt kolmatta viikkoa flunssassa ja kärsinyt inhottavista päänsäryistä. Tietokoneella istuminen ei ole ollut ensimmäisenä mielessä.

Olen viime syksystä, äippäloman ohella pyörittänyt omaa pientä yritystä sisustusRIEMUa, joka tarjoaa sisustussuunnittelua. Töitä on ollut ihan mukavasti - sen verran, että pitää äippälomalaisen mielen virkeänä. Ajatus omasta tuotemerkistä on muhinut pääkopassa jo pitkään ja vihdoin rohkenin tehdä asialle jotain. 

Yritykseni nimi kulkee mukana myös näissä sisustustyynynpäällisissä ja koruissa. Ateljee Keltainen Talo suunnitteli minulle sellaisen logon, jota pystyn helposti käyttämään myös irrallisena etuliitteesta sisustus. Haluan kuitenkin, että kuluttajat tunnistavat minut sisustusalan yrityksestä kuin myös näistä pientuotteista, joten siksi en valmista koruja jollain muulla nimellä, vaikka ne eivät varsinaisesti sisustukseen liity. Kuopiolainen MOoCB on tehnyt logosta leimasimen ja pahvilabelit. Olen kyllä hurjan tyytyväinen niin logoon, kuin noihin "alustoihin."

Päätuote tulee olemaan sisustustyynynpäälliset, jotka valmistaa minun suunnitelmien mukaan kuopiolainen ompelija. Tyynynpäälliset, kuten myös korut ovat vielä prototyyppivaiheessa, mutta en malttanut olla näyttämättä teille, että millaisten asioiden ympärillä olen viime aikoina puuhaillut. Tyynynpäällisiä tulee olemaan muutama eri värivaihtoehto, mutta värikäs vetoketju kulkee jujuna jokaisessa. Inspiraationa tuotteissa on ollut lapsenmielinen RIEMU ja todella toivon, että elämisen ilo välittyy näiden tuotteiden kautta myös sinne ruutujen toiselle puolelle.


Olisi ihan huippuhienoa kuulla teiltä lukijoilta kommentteja, ideoita ja ajatuksia. 


Ihanaa loppuviikkoa, sateesta huolimatta!26 kommenttia:

 1. Mahtavalta näyttää, onnea matkaan! Ihailen rohkeuttasi :-)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia uutisia! Ilmoitahan sitten heti, kun noita ihania tyynynpäällisiä saa ostaa :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että tykkäät! :)

   Poista
 4. Hienoa, Onnea tulevaan! Terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
 5. Riemun rohkea Maru. Onnittelut vielä. ;)
  Toivottavasti sisustustyynynpäällisiin tulee myös niitä mustavalkeita + värikäs vetskari.
  Innolla jään odottelemaan tulevaa. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mirella! Takuulla tulee myös hillitympi vaihtoehto. :)

   Poista
 6. Isot onnittelut!! Ihan mahtavaa! Pitää vaan tehdä enemmän lapsia niin luovuus lisääntyy :) Minusta tuntuu, että en ole koskaan saanut niin paljon aikaiseksi kuin poikani syntymän jälkeen. Kai se on niin, että synnytyksen jälkeen pystyy mihin vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja kyllä, täälläkin on viimeisen parin vuoden aikana saatu enemmän aikaiseksi kuin koskaan aiemmin. Pitää lopettaa tämä lasten teko ajoissa, jotta ei mene ihan mahdottomaksi nämä touhuilut. ;D

   Poista
 7. Mahtavaa! Todella hieno logo ja upeita ideoita ja tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, onpa ihana kuulla Satu - kiitos! <3

   Poista
 8. Upeaa, onnea jatkoon!

  Paitsi tuo sanonta "kapuloita rattaisiin" tarkoittaa toiminnan häiritsemättä ja estämistä, ei käyntiin panemista tai nopeuttamista. -Toivon siis ettei tule kapuloita rattaisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen siitä saa, kun pöpöpäissään tulee tänne julkisesti kirjoittelemaan. Kiitos tuhannesta huomautuksesta. :D Toisaalta, saattahan se olla, että tässä mennään perse edellä puuhun. ;)

   Poista
 9. Hienoa, oletpa rohkea! Tuo logo on tosi kiva ja puukuvio tuo siihen lämpöä, kodikkuutta ja jollain tavalla tulee myös retro teak mieleen, mutta rakastankin vanhoja tiikkisiä huonekaluja :) Mielenkiinnolla odottelen kauniita tyynynpäällisiä, kun tuo mallitekelekin keltaisella vetskarilla oli aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Logo on tosiaan huippu ja tuossa ei itseasiassa ole lainkaan puuta - leimasinjälki on painettu ruskealla musteella valkoiseen pahviin. :)

   Poista