mortonfest

tiistai 19. toukokuuta 2015

Terassipöytä ovesta // DIY
Eilen ilmestyneessä Rautalampilehdessä oli ensimmäinen kirjoittamani sisustusjuttu, joka liittyy juuri tähän DIY -terassipöytään. Jutun voit kokonaisuudessaan käydä lukemassa täältä (sivu 13).

Vanha navetan ovi löytyi vanhempien pihalta ja pelastin sen sieltä tänne meidän kaupunkikotiin. Maalasin oven mustalla ulkomaalilla ja hommasin alle Ikean pukkijalat. Myös pöydän alla oleva matto ja tuolit ovat Ikeasta. Raidalliset istuintyynyt ostin vuosi sitten H&M homesta. Kokonaisuudessaan terassiryhmä tuli kustantamaan (mattoineen ja maaleineen päivineen) kutakuinkin 170€. 

Terassilla on meneillään toinenkin DIY -projekti, sillä toiselle puolelle terassia on tarkoitus kyhätä "lounge" -tila. Kuormalavat odottelevat jo maalausta ja päällisiä - tulisi nyt vain niitä terassikelejä!

Myöhemmin lisää!


13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Pinta on upea - juuri täydellisen rouhea.

   Poista
 2. Tosi kaunis tuo pinta mustana. Erittäin onnistunut kokonaisuus (ja hinta) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Itsekin olen tyytyväinen - niin hintaa kuin ulkonäköön. :)

   Poista
 3. Ihana idea! Mä NIIN haluaisin uuden (tai tuolla tavalla toteutetun "uuden") terassipöydän ja tuolit, mutta V vastustaa kovasti... Miehet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jossu! Voi niitä miehiä. Meillä onneksi mies on jo todennut parhaaksi antaa meikeläisen toteuttaa näitä sisustusvisioita. Tietää, että siten pysyy kaikki mahdollisimman tyytyväisenä. ;)

   Poista
 4. Jos minulla olisi terassi niin tuollaisen haluaisin minäkin :) Ihana on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kehu! Tää on kyllä tosi kiva ja tarpeeksi suuri isommallekin porukalle. :)

   Poista