mortonfest

torstai 21. toukokuuta 2015

Vauvan lelu // DIY

Huomasin, että meillä ei ole pehmeitä vauvan leluja. Kovat helistinlelut aiheuttavat meinaa enemmän harmia kuin hyötyä. Olin jo lähdössä lelukaupoille, mutta kangaslaatikosta sattui löytyymään pala marimekon puutarhurin parhaat kangasta. Irroitin rikki menneestä helistinpehmosta rengasosan ja ompelin sen kiinni tähän omaan luomukseen. Joidenkin EU -viranomaisten mielestä ei lienee sopivaa imeskellä verhokangasta, joten kokeilu omalla vastuulla. Hyvin tuntuu kuitenkin vauvalle kelpaavan ja säästinpähän taas vähän, kun jaksoin tehdä itse. 

Meidän pieni on pian jo 5kk. Kääntyy selältä vatsalleen, tarttuu leluun, juttelee ja naureskelee kovasti. Tosi taitava tyyppi! 

8 kommenttia:

 1. Näitä home made - leluja suositaan kyllä täälläkin, sano ne direktiivit mitä tahojaan :) Kyllähän ne vauvat imee omia vaatteitaankin yms. Tosi kivan lelun oot tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Just näin. En oo muutenkaan kauhean tarkka siitä, että mitä tämä (etenkin tämän toisen kohdalla) suuhunsa laittaa. :D

   Poista
 2. Hienon lelun teit. Usein ne kaikkein yksinkertaisimmat ovat niitä parhaita. Kylläpä teidän poika on suloinen ja niin pontevana siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Saga! Kyllä vain, yksinkertaisuus on aina paras vaihtoehto.
   Poitsu on kyllä tosi pontevassa kunnossa. Huvittaa, kun tämä meidän Aa oli vauvana niin pieni - tämä toinen ei sitten niinkään. :D

   Poista
 3. Hyväntuulisen näköinen kaveri siellä :)
  Ja mikäs on ollessa, kun äiteekin tekaisee lelut lapselle ihan tuosta vaan ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän ei kyllä turhaan pidä itsestään meteliä. Tyytyväinen pullukka. <3

   Poista