mortonfest

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Polttarit


Siskoni meni naimisiin ulkomailla vuonna 2007 ja muistaa aina muistuttaa minua siitä, että hänelle ei koskaan järjestetty polttareita. Jotta välttyisin surkean kaason maineelta, niin kerrottakoon se, että siskon häät vietettiin niinkin lähellä kuin Uudessa-Seelannissa ja saavuimme paikalle vasta pari viikkoa ennen hääjuhlaa.

Päätin korjata tilanteen ja järkätä pitämättömät polttarit vähän näin jälkijunassa. Polttariyllätys säilyi yllätyksenä loppuun saakka ja juhlakalu oli erittäin otettu pirskeistä. Sisko on suurimman osan aikuisiästään viettänyt ulkomailla ja palasi Suomeen tiistaina, parin vuoden Australiassa asumisen jälkeen. Läheisten ihmisten tapaaminen oli siis hänelle super-juttu ja halusimme iltaa järjestäessä keskittyä lähinnä vain yhdessä oloon.

Ilta vanhempieni luona vierähti hemmotteluhoidoissa, ruoan äärellä, saunassa ja ennen kaikkea hyvässä seurassa. Olin kutsunut paikalle myös ystäväni Terhi Kahelin:in, joka toimii Tervossa ja sen lähialueilla kosmetologina. Terhi tekee myös kotikäyntejä, joten tälläiset tyttöjenillat ovat täydellinen paikka kutsua kosmetologi kylään. Kävimme hoidoissa vuorotellen ja kukin sai valita hoidoista itselleen mieluisimmat. Sovimme tyttöjen kesken, että järjestämme loppukesästä päivän, jolloin kutsumme Terhin uudelleen kylään ja me, auringon kärvistämän leidit pääsemme nauttimaan ihanista hoidoista illanvieton ohella. Eipä olisi nytkään ilman Terhiä tullut laitettua jalkoja/varpaita kesäkuntoon. Sen lisäksi, että Terhi on aivan uskomattoman ihana ihminen, on hän myös taitava kosmetologi (vaikkakin opiskelija -tittelillä toistaiseksi hoitoja tekee. Niin, ja hinnat on toki sen mukaiset). Voin ehdottomasti ja täysin vilpittömästi suositella! 


Ilta jatkui osalla porukasta auringonnousuun saakka, mutta itse kupsahdin untenmaille puoliltaöin. Sisko tuntui aamulla olevan erittäin tyytyväinen ja voi että tälläisten kemujen järjestäminen on mukavaa puuhaa!
P.S. Oli ihana lueskella kommentteja, joita edelliseen postaukseen olitte laittaneet. Kiitos! <3 Vastailen teistä jokaiselle sitten ihan ajan kanssa.10 kommenttia:

 1. Ihana ylläri varmaan juhlakalulle :)
  Herkulliset kuvat..ääks nyt tekee mieli tuollaisia herkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkut maistui kyllä vähintään yhtä hyviltä miltä näytti ja juhlakalu oli erittäin tyytyväinen. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kyllä onnistuneita - molemmat. :)

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta ylläriltä! Täälläkin sain jo yhdet polttarit olla suunnittelemassa ja voi kun se olikin mukavaa ja toisiin pääsen vielä tässä kesällä osallistumaan, joten niitä odotan myös :) Tuollainen yhteinen hemmottelu ja hyvästä seurasta nauttiminen on kyllä aika luksusta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polttarit on ihania juhlia. Oli sitten itse polttarisankari tai järjestämässä niitä. Hemmottelu oli täydellistä ja etenkin, kun oli toteutettu niin, että jokainen halukas pääsi mukaan hemmotteluun, eikä vain polttarisankari. :)

   Poista
 4. Olipa ihana idea. Juhlia ei ole koskaan liikaa ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nam mitä herkkuja!? Oliko tuo kakku brita-kakkua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkut oli ihania! Joo, veljen kihlattu teki sen ja se oli raparperibrita. Aivan ihana! :P

   Poista