mortonfest

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Tuliaisia minulta minulle
Olen kohtalaisen innostunut ruoanlaittaja etenkin, jos saan tehdä sen rauhassa ja ilman, että kukaan roikkuu lahkessa ja huutaa syliin. Meidän keittiö on melko pieni ja säilytystilaa vähän - etenkin kaikille tälläisille pulloille ja puteleille. Tavaroita joutuu pitämään tasoilla ja silloin avainsanaksi nousee kauniit päivittäistuotteet. 

Nicolas Vahé on ehdottomasti yksi mun lemppareista. Helsingin reissulta nappasin nämä mukaan ihanasta sisustuskauppa Pinosta. 18€ oli aika suolainen hinta oliiviöljystä, mutta pulloa voi täyttää myöhemmin markettitavaralla. Tosi kivoja tuotteita viedä vaikka tuliaisena mökkiläisille!

Tuon suolapurkin olen tehnyt joskus pilttipurkista ja samanlainen löytyy sokerille. Lusikka on marimekkoa ja nyt harmittaa, että ostin vain yhden. Kovassa käytössä ovat, niin suola kuin tuo lusikka.

Täällä meillä rymsteerattiin taas eilen ihan urakalla. Pojat muutti samaan huoneeseen ja tein vauvan huoneesta meille työhuoneen. Lattiakaakelimaalit saapuivat eilen, joten toivottavasti pääsen pian hommiin!


Mukavaa keskiviikkoa!


10 kommenttia:

 1. Saakohan noita lusikoita enää? Vai olikohan myynnissä vain tietyn ajan? Pitäisi aina vaan ostaa kun löytää jotakin! Minua on jäänyt harmittaa monet jutut, kuten ne arabian mansikka-ja mustikkamukit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa, mutta ei ainakaan tätä väriä. Nämä mustavalkoiset oli muistaakseni toissa jouluna myynissä. Toivon, että tulisi vielä. Mansikat ja mustikat kaivelee minuakin! Pitää lähteä metsästämään nerttikirppareilta. :)

   Poista
  2. Tulevana syksynä talven mallistoon on tulossa mustia ja punaisia neljän lusikan settejä! Kuoseina Karakola, Papajo, Muija ja Tasaraita jos oikein muistan! :)

   Poista
 2. Ihania tuliaisia :)) Se on niin piristävää ostaa itselleen kauniita juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä voi ostaa jotain myös itselle. :)

   Poista
 3. Ihania tuliaisia, minä kanssa rakasta noita NV:n mausteita ja tuotteita, ne on iiiihania :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Näyttää kauniilta ja maistuu hyvältä. :)

   Poista
 4. Esillä olevat jutut on kiva olla just nättejä ja nää on! Nyt sain tsempin laittaa omat vastaavat nätimmin esiin, kiitos inspiksestä :)

  VastaaPoista