mortonfest

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Työhuoneen sisustusLapset muuttivat muutama viikko sitten samaan huoneeseen ja minä tein toisesta lastenhuoneesta itselleni työ-/askarteluhuoneen. Sisustuksen suhteen ei olla tehty mitään radikaalia ja seinäpinnat ovat pysyneet entisellään. Huoneeseen oikeastaan kannettiin vain tämä työpöytä ja tavaroita järjesteltiin hieman uusiksi. Säilytystilaa täytyy ehdottomasti saada lisää, mutta tällä mennään nyt toistaiseksi. Tärkeintä on nyt oikeastaan vain se, että voin jättää tavarat levälleen työn jäädessä kesken.

Sain tuotteitani myyntiin Bellapuotiin ja oma RIEMU -nettikauppa on myös avattu. Pian saan myyntiin myös pienen erän suunnittelemiani sisustustyynyjä ja tämän vuoden aikana olisi tarkoitus saada painosta ulos myös ensimmäinen ihan oma kangas. Käyppäs klikkailemassa itsesi RIEMUpuoti -facebooksivuille, niin pysyt ajan tasalla. Kivoja juttuja siis tuloillaan - kunpa vuorokaudessa olisi tunteja muutama lisää. 
12 kommenttia:

 1. Sinä se osaat käyttää noita värejä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtsakka työhuone! Tuolla varmasti syntyy monenmoisia ihania juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hieman on "lastenhuone" -tyylisessä kuosissa, mutta eipä täällä mitään aikuismaista valmistukaan. ;)

   Poista
 3. Ihania juttuja sun elämässä tapahtuu. Kuulostaa kyllä siltä,että sun vuorokaudessa olis jo muutama lisätunti. Harva se ehtii noin paljon ja vielä lasten kanssa!
  Sulla on blogissakin niin hurja postaustahti,etten ehdi kommentoimaan edes niin usein. Piti vaan tulla sanomaan,että täällä sitä ollaan taustalla ja seuraillaan vaikka välillä ei puumerkkiä jättäisikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä paljon kaikke kivaa (ja ei kivoista jutuista yritän olla marisematta täällä)! Toivottavasti kivat asiat jatkuisi mahdollisimman pitkään ja ihana kun piipahdit kommentin kera. <3

   Poista
 4. Voi ihanaa, oma työhuone on niin jees ja tuo näyttää just täydellisen luovalta ja inspiroivalta ♥♥
  Menetin oman makuu- ja työhuoneeni kun muutettiin tähän kaupunkikotiin, mutta kunhan tuo kuopus on käynyt lukion ja armeijan ja ja ja niin sitten ehkä minulle huone taas vapautuisi... Odottavan aika on pitkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Eija! <3 Hahhaa! Voin vaan kuvitella, että on tuskaiset vuodet meneillään.. :D

   Poista