mortonfest

torstai 11. kesäkuuta 2015

Vauvan muuttoPojat muutti samaan huoneeseen ja minä sain vauvan huoneesta työ-/askarteluhuoneen, jonne voi huoletta jättää keskeneräiset työt levälleen. Makuuhuoneet eivät ole meillä järin suuria, joten järjestysvaihtoehtoja ei ollut montaa. Pinnasänky kuitenkin mahtui mukavasti heti oven viereen ja isomman pojan sänky pääsi keltaista seinää vasten. Kuvissa ei näy marimekon keltamustaa räsymattoa, joka keikkuu ikkunan toisella laidalla. Muutama taulu ja yövalo on vielä asentamatta paikoilleen, mutta jäipähän jotain kuvattavaa myös ensi kertaan. 

Isoveli ei ole toistaiseksi häiriintynyt pikkuveljen yöllisistä kitinöistä. Yösyötöt on jääneet pois, mutta tuttia joudun silloin tällöin laittamaan vauvan suuhun. Siitäkin huolimatta, että joudun öisin nousemaan omasta sängystä ja kävelemään toiseen huoneeseen asentamaan tutin oikeaan paikkaan, koen nukkuvani paremmin, kun lapset viettävät yöt omassa huoneessaan. Meillä taitaa mies olla ainut, joka nukkuu kaikki yöt heräämättä kertaakaan..

Mut hei, nyt äkkiä päikkäreille!

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämä on kyllä todellinen aurinkohuone. Lapset tykkää! :)

   Poista
 2. Meillä asuu myös mies, joka ei herää lasten öisten heräilyjen vuoksi. ;D Ja jännä sinänsä, minä ja lapsetkaan ei herätä miehen herätyskellon soittoon, joka soi ennen kukonlaulua arkiaamuisin..

  . Ihanan värikäs lastenhuone! Meillä myös kävi pari vuotta sitten (apua, onko siitä jo niin kauan!!) sama juttu kuin teillä nyt, että lapset muuttivat samaan huoneeseen, eikä kumpikaan ollut muutoksesta moksiskaan. Päin vastoin, yöt rauhoittuivat ja kaikki nukkuivat paremmin, vaikka nuoremmalle lapselle sai tuttia käydä laittamassa suuhun useasti yössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Yöt ovat muuten myötä rauhoittuneet. Tai oikeastaan rauhoittui jo silloin, kun vauva muutti omaan huoneeseensa. Esikoinenkin lopetti tällöin yölliset ramppaamiset meidän huoneeseen. Ja mikä onni, että ette herää aamulla miehen herätyskellon soittoon! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ollut poikien mieleen - niin ja äidin. :) Kiitos Anna!

   Poista
 4. Minäkin jo odotan että yösyötöt loppuisivat ja voitaisiin siirtää pojat samaan huoneeseen. Me vaihdettais sen muutoksen myötä myös makkareita lasten kanssa päikseen ja mulla on niin hyvä sisustusidea molempiin huoneisiin päässäni valmiina etten senkään takia malttaisi odottaa! :D Plus toivon että meilläkin yöt rauhoittuisi sen myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän kuuloisia suunnitelmia! Meillä loppui yösyömiset imetyksen loppumisen myötä. Jokin hyvä puoli siinäkin. :)

   Poista
 5. Jokohan itsekin raaskisi siirtää pikkuneidin omaan huoneeseen... Hyviä unia teille kaikille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se on, että yleensä muutos on tiukempi äidille. :) Huomaan jaksavani niin paljon paremmin, kun ei tarvitse herätä jokaiseen kyljen käännähdykseen. Ja kiitos - parempaan päin ollaan menossa. :)

   Poista
 6. Iloinen lastenhuone! Toivotaan että unet paranevat kaikilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin! Sitä minäkin toivon, vaikka hyvin meillä jo nyt nukutaan. Olishan se aika luksusta saada nukkua edes kympistä kuuteen ilman yhtäkään herätystä. <3

   Poista
 7. Ihana huone on lapsilla. Meillä on varmaan miltei millilleen samanvärinen makuuhuoneen seinä :) Onko omasta unesta tullut levollisempaa kun vauvatin ei ole enää samassa huoneessa? Vai heräätkö joka rapsaukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukun paremmin. En kuule ihan jokaista kyljen käännähdystä, mutta siihen kyllä herään, jos esikoinen nousee sängystä. Ja kiitos Satu - tuo keltaisen sävy on täydellinen. :)

   Poista
 8. Voi miten mukavaa, että pojat viihtyvät keskenään :) Meillä isompi neiti odottelee uuden huoneen valmistumista ja se onkin jo sisustettu moneen kertaan! Toivottavasti päästään syksyllä ihan oikeastikin sitä sisustamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenhuoneen sisustaminen on ehdottomasti ainakin mun lempipuuhaa. Siellä saa vähän hullutella! :)

   Poista