mortonfest

torstai 30. heinäkuuta 2015

Kuvakirja
Kuvia kertyy paljon ja vähän jo hätäännyin, sillä kuvat oli saatava pian digitiedostoista myös jonnekin muualle talteen - ettei ne vain katoaisi. 

Latasin koneelle ifolorin kuvakirjaohjelman ja tein kirjan puolikkaasta vuodesta 2015. Sivuille valikoitui alkuvuoden tunnelmia ja parivuotiaan lennokkaita lausahduksia. 

Tykkäsin siitä, että vaihtoehtoja visuaaliseen ilmeeseen oli paljon. Tämä oli tälläinen harjoituskappale ja täytyy myöntää, että vähän innostuin. Mies laati jo koneelle kansion, jonne tulemme jatkossa suoraan siirtämään parhaimpia otoksia tulevia kuvakirjoja varten. 

Suosittelen. 


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, näitä kyllä pitää muistaa tehdä jatkossakin. :)

   Poista
 2. Nää on hyviä :) Ite oon jo useamman vuoden ajan naputellut kuvat kuvakirjaan - säästää monen monta vaivaa. Tosin, siihen jää aika pahasti koukkuun ;) Huomaa äkkiä vääntävänsä aika lailla kirjasen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Pitää kyllä itsekin tehdä tästä vuosien perinne. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, siitä tuli kyllä kiva. :)

   Poista
 4. Itse teen kummilapsilleni aina synttärilahjaksi kuvakirjat vuoden varrelta kertyneistä hetkistä. Niistä on tullyt aina tosi ihanat ja vanhemmat tykkäävät todella paljon, ehkä lapsetkin sitten vanhempana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin samaa, että kummilapsille tämä olisi myös ihana idea. <3

   Poista
 5. Ihanalta näyttää! Me ollaan kanssa useana jouluna tehty isovanhemmille lapsiaiheiset kuvakirjat ja ovat tykänneet kovasti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isovanhemmat taatusti tykkää ja sinulla kun on taatusti vielä niin upeita kuvia. <3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitti! Tästä tuli kyllä niin kiva. :)

   Poista