mortonfest

torstai 23. heinäkuuta 2015

Ystävällä
Elämässä on joitakin ihmisiä, jotka pysyvät matkassa elämäntilanteen muuttumisesta huolimatta. Osa häviää, ilman sen kummempaa syytä. Matkassa pysyneillä on sydämessäni aivan erityisen tärkeä paikka. Uskon, että tunnistat itsesi. Kiitos siis sinulle.

Kun muutin pois Helsingistä suurin osa ystävistäni jäi sinne. Ja ne jotka eivät jääneet, muuttivat pääkaupunkiseudulle muualta Suomesta vähitellen. Onneksi, oi onneksi, olen saanut uusia ystäviä myös täältä. Sekään ei näin aikuisiällä ole mikään itsestäänselvyys.

Sunnuntaiyönä olin perillä Helsingissä. Kaupunki on aina yhtä ihana ja ehkä jopa ihanampi nyt, kun siellä ei asu itse. Hämärässä yössä köröttelin bussilla Vallilaan ystävän valloittavaan kerrostalokotiin ja fiilistelin yöllistä pääkaupunkia. 

Siellä hän odotti minua valveilla, puoli kahdelta yöllä. 
Oli leiponut metukkamuffinsseja ja kyytipojaksi juotiin lasilliset maitoa. 


10 kommenttia:

 1. Vallila on kaunista seutua...jos Helsinkiin joutuisin muuttamaan olsi varmasti paikka Vallilassa..:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä erityiset pysyy. Ajasta tai välimatkasta riippumatta. Ihana tuo : metukkamuffinsit ja lasilliset maitoa :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pysyy. Ne tyypit ovat kultaakin kalliimpia. <3

   Poista
 3. Olipa jotenkin ihana postaus:) ja se Helsingin tunnelma on kyllä mieletön, kaikki ne vanhat talot ja leveät ikkunalaudat.. ♡

  VastaaPoista
 4. Helsinki on sydämessä aina! Muutamina erityisen rakkaina paikkoina, nuoruuden hulluina ja ihanina muistoina sekä lasteni synnyinseutuna. Siellä on aina mukava käydä, mutta yhtä mukavaa on palata myös kotiin, terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Helsinki on ihanan ihana, mutta ei minua sinne enää saisi. Käyminen on siksi sitäkin mukavampaa. :)

   Poista
 5. Itsekkin olen viime aikoina ystävyyssuhteita. Onneksi on ihania ystäviä edelleen rinnalla ihan lapsuudesta saakka. Ja tuo on niin totta, aikuisiällä ei ole ollenkaan helppoa luoda uusia ystävyyssuhteita. Joskus niitä onneksi kuitenkin syntyy, ihan sattumalta. Ihanaa <3 Ystävät on niin parasta ja varsinkin ne jotka leipovat muffineja ja odottavat hereillä puoli kahdelta yöllä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi. :) Lasten ansiosta on tutustunut ihaniin äiteihin myös täällä Kuopiossa. Ja juurikin - ihan sattumalta! Ja kyllä, parhaita on juuri tälläiset. :)

   Poista