mortonfest

lauantai 1. elokuuta 2015

Maru ja pojat
Äitiä jostain syystä huvittaa se, että minulla on kaksi poikaa.

"Maru ja pojat." Se aina sanoo ja hihittää päälle.

Minä mietin, että mitä huvittavaa siinä nyt on. Poikia tai ei, niin pääasia että ovat terveitä. Sekään lausahdus ei tosiaankaan ole mikään itsestäänselvyys.

Veelle tuli 7kk täyteen. Aa menettää vähän väliä hermojaan, kun pikkuveli on lähtenyt liikenteeseen ja tulee sotkemaan leikkejä. "Ei Vee osaa kontata, Vee on pieni!" Se sanoo ja selvästi ei pysy vauvan vauhdikkaassa kehityksessä mukana - vastahan se syntyi!

On ollut ihana seurata, kuinka pojat viihtyvät jo nyt toistensa seurassa. Isoveli lohduttaa ja kääntää äitiä helpommin itkun nauruksi. Pohtii, että nyt on varmaan pienellä kakka housussa, kun niin harmittaa. "Ei oo hätää, kohta ollaan kotona." Kuuluu takapenkiltä, kun kauppakeskusreissu venähti liian pitkäksi.


"Äiti rakastaa Aata. Äiti rakastaa Veetä. Äiti rakastaa isiä." Se sanoi eilen.

Ja minä ajattelin, että ei ollenkaan hullumpaa.


Maru ja pojat.

12 kommenttia:

 1. Meilläkin on minä ja pojat. Ihan parhautta <3 ;)

  VastaaPoista
 2. Oih! Mä olen tätä myös pohtinut kun meni aikansa ennen kuin opin sanomaan vaikka et "mä ja pojat ollaan tulossa" tms. Meillä myös isoveikka halailisi enemmän kuin laki sallii. Niin suloista. Iltaisin vauva saa aina hyvän yön halin viimeisenä "koska Robbe on voittaja". Ihanat veljekset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljekset kuin ilvekset. Pojat on kyllä huippuja - toivottavasti saisivat toisistaan tukea ja turvaa myös jatkossa. Huippu tuo "koska Robbe on voittaja". :D:D

   Poista
 3. Täällä myös, Maaria & pojat. On se vaan niin suloista kattoo noita kahta ja tutulta kuulostaa! Isoveli osaa lohduttaa paremmin, isoveli on mielenkiintoisin ja hauskin. Vaikka suututtaa kun pikkuveli haluaisi turhan innokkaasti osallistua leikkiin niin silti pikkuveli saa sen kukinnan ja pisimmän rutistuksen illalla ja pitkin päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin - ihanasti puit sanoiksi. <3

   Poista