mortonfest

maanantai 7. syyskuuta 2015

Askarteluhuone ja nettikauppavinkki


Kaunistelematon totuus meikeläisen pimeästä askarteluhuoneesta. Mitä sitä turhaan työpöytää kuvia varten siivoamaan, kun siellä näyttää oikeasti aina tältä. Huone on muutettu työ-/askarteluhuoneeksi lastenhuoneesta ja mitään emme ole vielä työpöydän roudaamista lukuunottamatta huoneelle tehneet. Pitäisi kyllä tehdä. Toisaalta tykkään kyllä hurjasti huoneen leikkisästä ilmeestä, joten seinäpinnat saavat ainakin toistaiseksi olla näin. 

Ostin naapurilta ja hyvältä ystävältä Ikean vuodesohvan yövieraita varten. Todettu varsin toimivaksi ja on juuri sopivan kokoinen pieneen huoneeseen. Sohvan koristetyynyt olen tilannut envelop.eu -nettikaupasta. Ihan älyttömän suuri valikoima pienten eurooppalaisten suunnittelijoiden tuotteita. Kannattaa tutustua!

Kuten kuvista näkyy huone kaipaa kipeästi lisää säilytystilaa mapeille, napeille, maaleille, papereille, pensseleille ja kaikelle sellaiselle pikkutilpehöörille, mitä nyt aikuisen naisen askarteluhuoneessa sattuu olemaan.

Ohjeet seinän aallokkokuvion tekoon löydät tästä linkistä.Olisko sulla hyviä vinkkejä pikkutilpehöörin, mappien ja papereiden säilytykseen?16 kommenttia:

 1. Tää huone on kyllä just niin nuopurin näköinen että :)

  Tuo työtuoli on hauska..tuolista tulee mieleen yksi muumijakso, jossa muumipapan rakas tuötuoli meni rikki.

  En hahmota tän huoneen kokoa oikein.. mutta tyylillisesti tänne kävis sellanen ikea ps peltikaappi.. tuon penkin tilalle keltaisten hyllyjen alle. Olisi aika edullinen ja toisaalta kompaktin kokoinen, mutta vetää sisäänsä mapin jos toisenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tämä on kyllä ihana huone. Siks ominkin sen itselleni.
   Työtuoli on tosiaan ihana ja kieltämättä muumipapan tuolin tyylinen. Se on itseasiassa vanha baarin tuoli. PS saattaa olla vähän liian suuri - sitä kyllä olen miettinyt ja sinne saisi hirmuisesti tätä paperitavaraa.. Hmm.

   Poista
 2. Missään nimessä älä koske seinään! Se on ihana. Sopii aikuiselle tai lapselle. Itse olen mappivihaaja ja piilotan ne mielelläni poissa silmistä. Toinen vaihtiehto on tehdä niistä houkuttelevan näköiset avohyllyyn. ps. uskaltaisiko oikeasti julkisesta esitellä työhuoneen :D :D Minulla on siellä 10 vuoden KAIKKI kamat... huuuh! hiki tulee pelkästä ajatuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työhuone esiin vaan! Minäkin kehtasin esitellä tämän keskeneräisen. Ja joo, seinä jääköt noin - minäkin tykkään! :)

   Poista
 3. Voi mäkin haluan ASKARTELUHUONEEN! Mulla on kaapissa vaan askarteluHYLLY ;(
  Olis kyllä niin luksusta, että! Inspiroivan näköinen huonekin vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askarteluhuone kuulostaa ehkä houkuttelevammalta kuin ehkä oikeasti onkaan. Lähinnä siellä lojuu levällään kaikki - askartelut teen yleensä keittiönpöydällä. Mutta ihana se on silti! :)

   Poista
 4. Oi sentään, askarteluhuone! Olisipa tosiaan sellainen, ja vielä aikaa askarrella/nikkaroida/ommella/ajatella/olla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aikaa ei ole, mutta onpahan ainakin huone, jos askartelurako jostain lötyy. :D Askarteluhuone kuulostaa sitäpaitsi niiiin paljon kivemmalta kuin työhuone. :D

   Poista
 5. Ihhihhii, telepatiaa meidän postauksissa tänään! :D

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitti - joo ei pidä ottaa työntekoa liian vakavasti. :)

   Poista
 7. Heh, pikkasen samoilla linjoilla postauksissa tänään :) Sama sohvakin siellä vilahtaa, tosin ei noin siistinä ja tyylikkäänä, vaan se toimii lähinnä tavaroiden pinoamispaikkana... ;) Eikä mulla oo noin hienoa seinäkään!

  Tykkän tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ihanan ispiroiva työhuone sinullakin. :) Sohva on lapsilta käyttökiellossa - siksi ehkä niin siisti. Vielä. :)

   Poista
 8. Jokohan mäki rohkaistuisin tekemään työhuonepostauksen, vaikkei siellä täydellistä olekaan. ;) Kiva säpinä sulla työhuoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, jos minäkin kehtasin esitellä tämän sotkuläjän. :D

   Poista