mortonfest

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Blogin uusi ilme

Blogi on muuttanut viime kuukausina ulkoasuaan useasti. Viimeisimpänä menin aika mustavalkoisella linjalla, mutta tuntui, että se ei ole yhtään minua vaikka kovin tyylikkäältä näyttikin. Kaipasin väriä. Vähän jotakin hempeämpää.

Yläbanneriin on ilmestynyt myös StyleRoomin mainos. Meitä uusia blogeja ei ole vielä päivitelty StyleRoomin omille listoille, mutta sekin tapahtuu aikanaan. 
Halusin selkeyttä etusivua tekemällä blogin yläkulmaan erilliset sivut, jotka ovat blogin sivupalkkia informatiivisemmat, mutta eivät tuki koko sivuston reunoja. Löydät sieltä heti tietoja minusta, blogista ja vähän jostain muustakin. Sisällöt hakevat vielä hieman lopullista muotoaan, mutta tästä on hyvä aloittaa..

Ohjeet välilehtien tekoon löysin täältä. Linkin takaa löytyy varsin mainio blogi, josta löytää parhaat vinkit blogin ilmeen muokkaamiseen. Niin, ja ennen kaikkea selkeät ohjeet, jotka on mahdollista toteuttaa, vaikka ei mitään tietokoneista ymmärtäisikään. Tai oikei, ehkä vähän täytyy ymmärtää.

 Mittee tykkeet nuapurin uuesta ilimeestä?


25 kommenttia:

 1. Huomenta! Sinulle sopii kyllä värit ja osaat käyttää niitä. Ainut, että nyt tuo minttu ja puuteri ovat niin haaleita jotten minä saa oikein selvää pitkistä teksteistä siristämättä silmiä. Eli menee ns. puuroksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kommentoitte! Korjailin vähän ilmettä tummempaan suuntaa. Omalla koneella tosiaan värit näkyy mitä ilmeisemmin erilailla.

   Poista
 2. Nuapurin uus ilime on ihana ❤ Ulkoasun kanssa on tullut itsekin säädettyä mooooonet kerrat, usein vaihtuu, kun alkaa tuntumaan "tylsältä". Tää onkin jännä juttu sitten noiden värien ja kuvien kirkkauden suhteen. Itse käytän kahta konetta (vanha meni rikki, mutta käytän silti hätäkoneena) ja uuden koneen näyttö näyttää blogin aivan eri valossa kuin vanha! Eli vanhalla kun säädän kuvat ja uudesta kun katson niin eipä olekaan värisäädöt sitä mitä ajattelin. Joten voi vain arvailla miten te muut näette kuvani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sirpa! Joo, koneet näyttää värit vähän omalla tavallaan. Ärsyttävää! :)

   Poista
 3. Olen samaa mieltä, ylhäällä olevien välilehtien sävy on niin vaalea, etten ensin huomannut niitä. :) Muuten kyllä tosi kiva ulkoasu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kommentoitte! Korjasin värit paremmiksi, jotta kaikille näkyy. Oma kone näyttää ilmeisesti värit eri tavalla.

   Poista
 4. Ihana on uusi ulkoasu ja sivut luovat omaa "ammattimaista" fiilistä. Pastellivärit mustan kanssa on ehdottoman pop! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jaana! Piti yrittää olla vähän tyylikkäämpi. :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää mutta myös minun silmiin tuo vaaleanpunainen on liian haalea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun sanoin - korjattu! Omalla koneella värit ilmeisesti näkyy eri tavalla. :/

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Mun näytöllä värit ovat oikein kivat. :) Ihana väripilkuin höystetty koti teillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vähän niitä muokkailla ja taisi olla muuteltu jo tähän sun kommenttiin mennessä. Kiva, että näkyy! Ja kiitos. :)

   Poista
 7. Tosi kiva uusi ilme! Pirteä, mutta tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti että sanoit noin - "pirteä, mutta tyylikäs". Juuri sitä hainkin. :)

   Poista
 8. Kaunis uusi ilme, tykkään! :)

  VastaaPoista
 9. Mä olen myös miettinyt noiden välilehtien tekoa :)! Kiitos vinkistä ohjeisiin!

  Kiva uusi ilme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, jos näistä oli vinkkiä! Kiitos. :)

   Poista
 10. Mä tein kanssa aikas rajukaalin ja selkeemmään muutoksen blogin ulkoasuun. Tää näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Välillä sitä kaipaa radikaalimpaa muutosta niin blogin ulkoasun kuin kodin suhteen. ;)

   Poista
 11. Tosi ihana on uus ulkoasu, tykkään kovasti!! :)

  VastaaPoista