mortonfest

perjantai 23. lokakuuta 2015

Designjoulumyyjäiset / Kuopio


Sillä välin, kun RIEMUpuodin nettikauppaa koodaillaan MOoCB:in Henrin toimesta uuteen uskoon, voin ilokseni ilmoittaa, että Kuopiossa järjestetään designjoulumyyjäiset 28.11. Muotoiluakatemian tiloissa. Löydät sieltä minut ja RIEMUn tuotteet, joista uutukaisimmat näet tässä!

Nettikauppa saadaan auki parin viikon sisällä, mutta voit ostaa koruja ja magneetteja jo nyt sähköpostitse; riemupuoti@gmail.com. Riippukorvikset 20€ ja nappikorvikset 10€.

Korut on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista ja laserleikkauksesta on vastannut niin ikään Kuopilainen MOoCB. Lupaan ilmoitella täällä heti, kun nettikauppa saadaan auki. 

Nähdään myyjäisissä!

Maru

12 kommenttia:

 1. Vihdoinkin otin ajan tulla tutustumaan blogiisi, kun Instasta olet jo tuttu. Ihanalta näyttää kaikki! Blogi ja tuotteet! Jään lukemaan enemmänkin, mutta kommentoin vielä että kunpa Turkuunkin saataisiin tänä vuonna vastaavat myyjäiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tulit! Voi kiitos. En ole itse ollut näissä myyjäisissä aiemmin, joten toivottavasti täyttävät odotukset. Mutta teillä siellä Turussa on kyllä kaikkea muuta ihanaa. Kaunis, niin kaunis kaupunki. <3

   Poista
 2. Oi kivaa! Tuonne on ehdottomasti päästävä paikalle :) ihastelinkin noita korviksia jo facessa, mutta hehkutan edelleen: upeita varsinkin nuo riippukorvikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Tulehan sitten moikkaamaan (ja ostamaan) ;D

   Poista
 3. Noi hiukset on niin hienot!
  Ja niinpä on muuten korutkin.

  VastaaPoista
 4. Olisipa kiva päästä paikalle.Kivat tuotteet kuvissa. Oikein mukavaa viikonloppua ja kun ehdit - käy tsekkaamassa blogini puolella pyörivä arvonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa - hyvä syy huruutella Kuopioon! :)

   Poista
 5. Olisipa kiva tulla! Ja jaksan edelleen vaan ihailla sua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin tulet! Ihailemaan ihan livenä. ;)

   Poista