mortonfest

torstai 1. lokakuuta 2015

Uusi sisustusputiikki Kuopiossa


Viime viikolla tein postauksen Suomen toiseksi kauneimmasta kodista ja samalla kerroin talon asukkaan Anna-Riikan perustaneen upean kotinsa pihapiiriin hurmaavan sisustusputiikin/kotileipomon Le Petit Kammarin

Mistään keskustan kaupasta ei ole kyse, vaan putiikki on oikeastaan keskellä Karttulan metsää. Sepäs ei haittaa ollenkaan - mahtava päiväretkikohde, jonne todellakin kannattaa kipaista ihan varta vasten. Samalla voi poiketa vaikkapa sienimetsään. Kuopiosta putiikkiin ajaa n. 45min ja kauppa löytyy osoitteesta Lamperilantie 562, Karttula.

Tarkoitus on avata putiikille myös nettikauppa vielä tämän vuoden puolella. Klikkaileppa itsesi siis facebookkiin tykkäilemään Le Petit Kammarista, niin pysyt kartalla putiikin meningeistä (mm. aukioloajat). Mahtavaa, että täältä löytyy nuoria ja yrittelijäitä naisia, jotka rohkeasti toteuttavat omaa unelmaansa. Hattua nostan!


Mukavaa loppuviikkoa!

Maru


9 kommenttia:

 1. Sinut on haastettu http://www.lily.fi/blogit/life-time-story/liebster-award-11-kysymysta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Olenkin saanut tämän haasteen jo pariin otteeseen, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi. Ehkäpä nyt! :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja kiitos vinkistä. Tänneppä suuntaamme ensiviikolla soppailemaan. Ainakin kuvista päätellen haluaisin nuo ruskeat pullot, missä on vissiin käsisaippuaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, ihan mahtavaa! La Bruketin saippuita varmaan tarkoita ja ne on kyllä ihania. <3

   Poista
 3. Ihanan näköinen kauppa mutta autottomalle aika haasteellinen paikka 😕

  VastaaPoista