mortonfest

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ex rakkaus

Meidän kodissa näkyy vielä jonkin verran entisen retrolovettajan kädenjäki, lähinnä purkkien ja purnukoiden merkeissä. Viimeaikoina allekirjoittaneelle, eli juurikin tälle retrolovettajalle - minulle, on tullut olo, että joko saisi riittää? Toisaalta tekisi mieli luopua, mutta jostain syystä suhtaudun näihin purnukoihin ehkä vähän liiankin tunteellisesti. Paljon olen hankkinut purkkeja kirppareilta ja niistä luopuminen ei tekisi kovinkaan tiukkaa. Joukossa on muutama "perintö", jotka taatusti jäävät, vaikka muut lähtisivät. Sen verran kuitenkin kiinnyn joihinkin tavaroihin. 

Suurempaa karsintaa on viimeaikoina tehty ja etenkin printit ovat vaihtaneet värimaailmaan kirkkaista perusväreistä aavistuksen hempeämpiin tai mustavalkoisiin. 

Katsotaan, josko järjestäisin täällä blogin puolella lähiaikoina blogikirppiksen, jotta saisin vähän lisää hyllytilaa. Ihan siltä varalta, jos vaikka pukki sattuu muistamaan muutamalla uudella marimekon astialla..

Iskeekö retro, vai onko se ihan ehdoton nounou?


17 kommenttia:

 1. Jossain määrin iskee, mutta sit en kuitenkaan ehkä näkis niitä meidän kodissa :) Hauskoja ovat joka tapauksessa :)!

  VastaaPoista
 2. Mulla on purnukkaa ja emalia ja muovikippoa jos jonkinlaista, mutta en osaa niistä luopuakaan. Toisaalta niistä ei ole enää esillä juuri mitään, lasten huoneessa on aarikoita, ja keittiössä vähän keltaista. Toisaalta voi olla, että sekin aika taas tulee kun tuuliviiri kääntyy, niin odotelkoot tuolla laatikoissaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. pitäisikö minunkin vain säilöä laatikoihi? Ajattelin kanssa säästää näitä muutamia - lasten kynäpurkkeina/muiden pikkutavaroiden säilyttiminä oikein mainioita!

   Poista
 3. Voit palauttaa keltaisen mulle, jos päädyt luopumaan. Keksin sille kyllä uuden sijoituspaikan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasinkin sulle jo tekstarilla. En luovu! :) <3

   Poista
 4. meillä on 8 vuotta tiukasti ollut mustavalkoista, silti pidän tosi paljon retroilusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että kaikkea ihanaa ei voi tunkea omaan kotiinsa. :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin saattaa, mutta toisaalta en pääse ikinä mistään tavarasta eroon, jos ajattelen näin. Tavara sisää, toinen ulos. :)

   Poista
 6. Kyllähän se iskee, pieni ripaus sinne ja tänne niin kivalta näyttää. En kyllä koko huushollia retroon pukisi, liika on liikaa retrossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän olisi liikaa muovinen ruokailuryhmä - matosta puhumattakaan. :D

   Poista
 7. Itse kerään tuota Arabian Pomonaa ja Tuttifruttia. Sen verran retroa nyt näkyvillä. Silti tykkään niistä muilla, mutta itsellä enemmän tuota mustavalkoista -ja Marimekkoa<3 Toiskohan se pukki tännekkin muutaman uuden Räsymatto-kuosisen purkin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pomona on ihana! Toivottavasti pukki kuulee meidän toiveet marimekoista - jotka ovat juuri sopivasti vähän retroja. ;)

   Poista
 8. Retro iskee kyllä pienenä mausteena sisustuksessa. Justiinsa näillä purnukoilla ynnämuilla pikkuesineillä saa kotiin kivoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet purnukat on kyllä herttaisia - etenkin jos niille on jokin ihana paikka. Ja kyllä, itsekin tykkään näistä sellaisena kreisinä lisänä. :)

   Poista
 9. Täällä on toinen retrolovettaja! :) Täytyy myöntää, että itsellänikin on käynyt mielessä että joko riittää, mutta pari purkkia mahtuis vielä ;) - mirkkukaroliina

  VastaaPoista