mortonfest

tiistai 10. marraskuuta 2015

IKEA joulukattaus // making of


Eilein illalla hääräilin Kuopion IKEA tavaratalossa pilkkuun saakka. Tänä aamuna kävin viimeistelemässä kattauksen, tai oikeastaan seisoskelin ja annoin ohjeita. Pöydän päälle viriteltiin kelo-oksa, jonka asentamiseen kaipailin hieman henkilökunnan tukea. Kun kyseessä on maailmanlaajuinen yritys ovat turvallisuusvaatimukset myös sen kaltaiset. Ei pysty sooloilemaan mitä sattuu.. Jouduin hieman matkan varrella tekemään muutoksia alkuperäiseen suunnitelmaan, mutta lopputulokseen olen vallan tyytyväinen!

Aamulla vielä askartelin (yön pikkutunneilla tulleen päähänpiston johdosta) AVSKILD korkkitableteista joulukoristeita. Torstaina postailen tänne blogin puolelle kattauksen lopputuleman, mutta valmis kattaus löytyy jo Kuopion IKEA tavaratalon yläkerran ruokailutila -osastolta.

IKEAn työntekijät Kaisu ja Tuija valmistivat omat kattaukset, jotka nekin ovat tosi upeita! Oli hauska huomata, että kaikki kolme kattausta on hyvinkin erilaisia, joten ideoita jouluisen kattauksen toteuttamiseen löytyy varmasti useampaan makuun. Kattauskilpailu starttaa torstaina 12.11. ja silloin sinä pääset äänestämään kunkin IKEA tavaratalon parhaimman joulukattauksen.

Alla hieman kurkistusta tuotteisiin, joita pöydästäni löytyy. 


Muistathan, että voit seurata kattauskilpailua valtakunnallisesti somessa #ihanaaollakotona. Laittelinkin eilen Instagramin puolelle pientä videopätkää.. Pitää kuulemma alkaa vloggaamaan, jos meinaa menestyä täällä blogiskenessä. Oh my.


Maru

8 kommenttia:

 1. Tää kyllä nyt suorastaan pakottaa käymään Ikeassa. Mitä kieroilua, siellä kun ei voi käydä ostamatta mitään. ;)

  VastaaPoista
 2. Tänään huokailin ihastuksesta sen sinun pöytäsi kohdalla :) Terveisin, yksi niitä pöytiä päivittäin tuijotteleva

  VastaaPoista
 3. Huippua, odotan innolla kuvia kattauksesta :)

  VastaaPoista
 4. Upeaa, pitääkin poiketa Ikeaan mahdollisimman pian!
  Äänestys kuitenkin starttaa 12.11. Eikä 21.10.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, päivämäärä olikin tässä väärin. Alkaa siis 12.11. eli alkoi jo! Ehdottomasti kantsii käydä kurkkimassa lopputulos myös livenä. :)

   Poista