mortonfest

perjantai 4. joulukuuta 2015

Mulla on niin kamalan kylmä ilman sua.

Matto on vieläkin pesulassa. Ei vain yksinkertaisesti olla ehditty hakemaan sitä. Olohuoneen tunnelma tuntuu todella kylmältä, kun varpaita ei voi laskea ihanan villamaton pinnalle. 

Sen sijaan ehdittiin vahtamaan olohuoneessa järjestystä. 60-luvun nojatuolit pääsi vierekkäin ja kaappien kätköistä kaivoin tuolien päälle taljat. Siirsin tv-tason kokonaan tauluhyllyn puoleiselle seinustalle. Poistin verhon ja virittelin niiden tilalle valot. Nurkka meni liian tukkoon kankaasta.

Matalalla sijaitsevat tasot on toistaiseksi aika tyhjillään. Tämä meidän joululahja, Vee 11kk, ei juurikaan jätä kynttilöitä yms. ihania äidin sisustustuotteita rauhaan. Anopinkielen nostin nurkkaan turvaan. Näyttää vähän kolkolta, mutta minkäs teet.

Mattoa ja joulua odotellessa..
10 kommenttia:

 1. :) kaunista anyways ja ihanaa tunnelmaa tuo valot ja taljat.

  VastaaPoista
 2. Meillä oli myö olohuone pari päivää ilman mattoa, kun edellinen siirtyi keittiöön, ja uusi ei ole vielä saapunut. Oli lopulta pakko laittaa tilapäisesti ihan "väärät" matot lattialle, kun oli tosiaan niin kolkkoa ilman. Meillä vielä hieman kaikuu korkeassa olohuoneessa, jota maton puute vielä pahensi. Nyt on sitten vanhat räsymatot lattialla, ja mattamaton mieli että uusi vihdoin tulisi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, innolla odotan mikä matto teille tulee! Meidänkin olohuoneen matto on melko pieni ja mieli tekisi hankkia jokin kaveri sille. Vielä etsiskelen sitä oikeaa. Kyllä matto pitää olla!

   Poista
 3. Matottomuus tekee kyllä monesti kylmän ja keskeneräisen fiiliksen. Aivan ihana tunnelma teillä ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tekee. Hyi että! ;D Ja kiitos Viivi. Samoin voisin sanoa teidän ihanasta kodista. <3

   Poista
 4. Hyvältä näyttää silti! : ) Sinun täytyy laittaa villasukat jalkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Villasukilla täällä töpöstellään päivittäin. Ehkäpä tänään saan matonkin villasukkien ja lattian väliin. :)

   Poista
 5. Voi näitä vauvoja! Meidän 11kk taaperolla samat vinkeet, voi mahdoton kun on maailma ihmeellinen! Ja parasta on kun äitin saa kulkemaan perässä kun napsii kukkasista koristekivet ja mullat tai vaikka levittää dekolehdet silmänräpäyksessä ympäriinsä. Kyllähän tässä tekemistä riittää, mutta silti, voi rakkaus kun on ihana taapertaja! Hymy korviin saakka riemusta pikkuisella kun eestaas tepastelee millon mikäkin aarre hyppysissä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taaperot on kyllä <3. Juuri hetki sitten sanoin miehelle, että yksivuotiaat on kyllä niin mainioita. Kaikesta sotkusta huolimatta. :)

   Poista