mortonfest

lauantai 19. joulukuuta 2015

WC:n sisustus


Meidän oli tarkoitus tehdä tälle vessalle vielä ennen joulua pieni pintaremontti. Siinä kävikin sitten niin, että rahat ja aika loppuivat joten remontti siirtyy. Tyydyin vain maalaamaan välitilan tummanharmaasta valkoiseksi ja vessan ilme raikastui hetkessä!

Toisaalta tykkään tästä pienestä wc:stä ihan näin sinisine lattioineenkin. Päätin korostaa karmeaa sinistä ja tapetoin noin vuosi sitten pöntön taustaseinän Ferm Livingin värikkäällä lastenhuoneen tapetilla, jonka sininen on tismalleen samanvärinen kuin lattia. Tämän jälkeen sininen lattia ei ole ollutkaan enää niin karmea. Tällä hetkellä eniten häiritsee romanttissävytteiset kaapistot.

Olen ominut tämän vessan ja sisustin sen melko naisellisen maun mukaan. Jännitti vähän, että mitä mies tuumaa tuosta huuliprintistä sillä on aika överinaisellinen. Printti sai jäädä ja huulipunan väri mätsäsi tapettiin täydellisesti!

Rakastan korviksia ja HAY:n pahviset laatikot kätkee kauniisti käyttökorut. Kaleidolle tykkään asetella korviskattauksen aina fiiliksen mukaan. Sen päälle riisun myös sormukset. 

Kuvausassistentti oli tälläkin kertaa mukana ja antoi aktiivisesti vinkkejä, että mitä kohtia kannattaa kuvata - enimmäkseen tietenkin häntä itseään. 


9 kommenttia:

 1. Onpa kiva tapetti ja printti sopii kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tapetti löytyi tapettikaupan alennuslaarista ja en voinut vastustaa sen herkullisia värejä. :)

   Poista
 2. Ihan loistava tapetti ja kuvausassistentti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti! Kuvasassistentti on kyllä mitä parhain. <3

   Poista
 3. Näyttääpä hyvältä, värit sopivat just toisiinsa! :) Ja ihana kuvausassistentti, meillä pitää kans muksusta ottaa kuvia tai hän haluaa itse olla kameran takana... ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla! :) Ja kyllä, täälläkin halutaan myös kameran taakse. Huhuh! :D

   Poista
 4. Vau, mieletön vessa! WC:t on tiloina yleensä niin pieniä, että niissä pitäisi juuri uskaltaa revitellä vähän enemmän. Täältä iso tykkäys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Sanna! Ehdottomasti vessaan tuli enemmän persoonallisuutta ja tilaakin, kun taustalle lätkäistiin vähän epätyypillisempi tapetti. Täälläkin tykätään! :)

   Poista
 5. Uskomattoman hieno wc! Ite en hirveästi ole pinkin/vaaleanpunaisen ystävä, mutta tässä on kyllä sitä jotain. :)

  VastaaPoista