mortonfest

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Miten on menny?


Viikonloppu on vierähtänyt melko työntäyteisesti. Eilen illalla yrityskuvioiden suunnittelurupeamaa rikkoi vanhojen työkavereiden tapaaminen. Olipas kyllä mukavaa rupatella pitkästä aikaan ja tavata ihmisiä, joiden kanssa jakoi pätkän omasta työhistoriastaa. Huippuporukkaa!

Tänään postittelin ison pinon loppuviikosta ja viikonloppuna tehdyistä nettikauppatilauksista. Kävin laskeskelemassa kuukauden saldoa yhteen ja totesin, että hyvin menee. Paremmin kuin uskoinkaan. Kaiken hässäkän keskellä olen kehitellyt RIEMUpuotiin kevääksi jotakin uutta. Loppuviikosta kauppa saa lisäystä käsinmaalatuista PIPARI STATEMENT ja kolmionmuotoisista YHESSÄ -riipuksista. Tutuissa RIEMU väreissä tietty! 

RIEMUpuodin facebook -sivulla starttasi tänään arvonta, jossa voit ilahduttaa ystävää valitsemallasi uutuusriipuksella. Kantsii käydä osallistumassa!

Onni on tehdä niitä juttuja, joista todella nauttii! Moni teistä tietää, että teen RIEMU nimellä myös sisustussuunnitelmia ja loppuvuodesta perustin isoveljeni Teron kanssa yhteisen perheyrityksen. Tero on talonrakentaja ja ollut yrittäjänä viitisen vuotta - ihan huippu tyyppi ja todella taitava remppamies! Eilen kiepautettiin remonttifirmamme yrityssuunnitelma päälaelleen ja tarkoitus on kehitellä markkinoille uudenlainen tapa rakentaa ja remontoida. Kuulostaa aika hienolta, eikös vaan? Kevät tulee kulumaan tiivisti yritysstrategioita suunnitellessa ja hioessa. Tekemisen puutteesta tuskin tulen kärsimään, mutta töitä on tehtävä, jotta unelmat on mahdollista saavuttaa. Hiton hyvä fiilis!


Ois kiva kuulla, että mitä te lukijat olette mieltä näistä uusista riipuksista? 
Melkomoisen jätskejä!
14 kommenttia:

 1. Herkkuja! Tuo kädessäsi oleva on aivan ihana. Tsemppiä työntäytteiseen kevääseen!

  VastaaPoista
 2. Näitä on odotettu, tiedäthän! ;) Nyt kun vaan osais päättää, mikä ois se mun.

  VastaaPoista
 3. Ihania uutuuksia! Ja mukava kuulla uusista suunnitelmista. Kyllä se vain niin on, että unelmat ei itsekseen toteudu, joten töitä on tehtävä :) Niitäpä täälläkin suunnitellaan ;)

  VastaaPoista
 4. Nää on niin ihania <3 As always!

  VastaaPoista
 5. Todella upeita kumpikin, tuo Yhdessä on enemmän omaan makuuni kulmikkuuden vuoksi ja nuo sävyt ovat kyllä todella ihania <3

  VastaaPoista
 6. No onhan nuo nyt niin upeita! Onnea ja menestystä työrintamalle, supernainen;)

  VastaaPoista
 7. Hiih, sain just eilen kuulla, että meillä on yhteinen tuttu :)). Sari Riksusta :)). Ollaa pelattu korista samas jengissä vuonna 1 ja 2!

  VastaaPoista
 8. Ihania ovat! <3 Luulen, että tuo pipari on pakko saada!

  VastaaPoista
 9. Voi vitsit, huikealta kuulostaa nämä sinun työrintaman uutiset! Ja nuo korut - ai että - niin ihania! Erityisesti tykkään noista YHESSÄ-riipuksista <3

  VastaaPoista
 10. Hienoja on, ja ihan huikeaa että olet saanut kantavat siivet näihin hommiin, hyvä sie.

  VastaaPoista
 11. Upeat värit ja jotenkin niin herkulliset että vaikeus päättää mikä kaunein :)

  VastaaPoista