mortonfest

torstai 7. tammikuuta 2016

Voi pojat!


Eilen järjesteltiin poikien huonetta, joka jostain syystä tuntuu hankalata sisustettavalta. Vielä on tauluja miten sattuu, mutta ehkä tämä tästä. Oranssi peltikaappi odottelee vielä maaluuta ja värikin on jo päätetty. Tykkään kyllä huoneesta kovasti lapsosetkin viihtyy kivasti. Siis silloin kun viihtyy..

Meidän yksvee on ollut viime päivinä todella hankalaa seuraa. Ei viihdy missään, (edes ihanassa huoneessaan) eikä nuku päiväunia. Isommat tietysti ovat tottuneet päivittäiseen ulkoiluun, mikä ei näin pakkaspäivinä oikein onnistu. Täällä on ollut jos jonkinlaista peliä pystyssä ja minä olen mieluusti ottanut erotuomarin roolin. Miehen töihin paluu tuntui melko ahdistavalta ajatukselta, mutta sinne se lähti ja täällä ollaan pärjäilty. Lomalla sitä tottuu liian helppoon arkeen, kun kotona on kaksi aikuista ja pelkästään omat lapset. 

Mut hei, nyt vauva heräs huimilta 15 minuutin päiväunilta. Se on moro!


15 kommenttia:

 1. No täällä 11kk nukkui kanssa mahtavat 30min. Ja ihan mahtava päivä kitisevän ja kaiken tuhoavan taaperon kanssa takana. Pihallekkaan ei asiaa. Ei ainakaan sais olettaa, että no nyt se nukkuu piiitkät päikkärit, silloin ne ainakin herää heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, se on pahinta jos toivoo niiden nukkuvan. :D Toivotaan siis lyhyitä unia. ;) Tsemppiä meille!

   Poista
 2. Teidän pojilla on aivan ihana huone! Tykkään muutenkin kovasti tyylistäsi ja varmaan blogisi vuoksi mm. keltainen on löytänyt tiensä meidänkin kotiin. Pakko kysyä että mistä on nuo keltaiset hyllyt poikien huoneessa? :) // Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ihana kuulla, kiitos! <3 Hyllyt ostin joitakin vuosia sitten Ikeasta. Ainakin muissa väreissä on edelleen saatavana, keltaisesta en ole aiva varma: :)

   Poista
 3. Voi ei! Toivottavasti pakkaset vähän laskisi, että pääsisi ulos purkamaan energiaa <3. Tuo alin kuva on kyllä niin pysäyttävän ihana <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi vähän lauhtui! Voi kiitos Jutta - ei tästä söpöläisestä kurjia kuvia saakkaan. ;)

   Poista
 4. Onpas ihania värejä! Tiedän tunteen noiden uniasioiden suhteen. Meillä on unikoulu käynnissä 7 kk:n ikäisen poitsun kanssa ja toistaiseksi mennään vielä vaihtelevalla menestyksellä. Pirteää viikkoa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneksi yöllä nukutaan, mutta olen ilmeisesti tottunut liian hyvään näiden päiväunien suhteen, kun olen ihan naatti, kun täällä ei ny päivisin uni maistu. Tsemppiä meille! :D

   Poista
 5. Tosi ihana tuo keltainen seinä!! Ja juusi oikean sävyinen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanan pirtsakka ja sävy täys kymppi! :)

   Poista
 6. Ah,mie rrrrakastan teidän poikien huonetta! :3 mistä tuo matto on hankittu,jos saa udella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ihana kuulla! :) Matto on hommattu joitakin vuosia sitten kodin ykkösestä. On ANNOn puuvillamatto.

   Poista