mortonfest

torstai 4. helmikuuta 2016

KUOPIO DESIGNMARKET 2016
Viime syyskuussa pyörähdettiin Helsingin Designtori -tapahtumassa VALONTALON Emilian kanssa. Kierreltiin kaapelitehdasta ja samalla parjattiin Kuopiota siitä, että miksi ihmeessä täällä ei ole järjestetty vastaavaa tapahtumaa, joka kokoaisi yhteen muotoilualan osaajia ympäri Suomen? Reissun jälkeen kirjoitin yhden blogitekstin ja siitä se sitten lähti..

MOoCB:in Iita Sallinen laittoi julkaisun jälkeen viestin, että järjestetään tapahtuma itse ja hän voisi ilomielin ryhtyä tapahtumatuottajaksi. Kutsuin tietenkin Emilian hommaan mukaan ja Iitan kontaktien kautta löydettiin graafikko Nico Jussila luomaan tapahtumalle visuaalinen ilme ja MOoCBin Henri Sallinen koodaili nettisivut kuntoon. (Sain muuten vähän lainata tätä Design Marketin visua tähän omaan banneriin). Seuraavalla viikolla postauksesta minuun otti yhteyttä myös Rouvasväen yhdistys, joka on Kuopiossa suuri muotoilualan vaikuttaja. Saatin heiltä tilat ja taustatuki tapahtuman järjestämiseen. Syksystä asti ollaan enemmän tai vähemmän väännetty tapahtumaa pystyyn ja nyt ollaan iloksemme vaiheessa, jossa päästään julkistamaan tapahtuma ja kutsumaan koolle niin myyjiä kuin teitä kävijöitä. 

Tosi hyvä fiilis ja mikäs tässä on ollessa, kun ympärillä häärii joukko osaavia ja innokkaita ihmisiä. Hauskaa on myös huomata, että mitä yksi blogiteksti voikaan saada aikaan - ihka ensimmäisen Kuopio Designmarketin!


Tervetuloa mukaan!

Missiomme on tuoda esiin laadukasta kotimaista muotoilua ja edistää tavallisten kuluttajien tietoisuutta kotimaisista designosaajista. Haluamme tuoda tuotteet kuluttajien äärelle, tunnusteltavaksi ja kosketeltavaksi. Verkkokauppojen aikakaudella muotoilusta kiinnostuneet haluavat edelleen hypistellä tuotteita ennen ostopäätöstä, ja me tarjoamme savolaisille mahdollisuuden tutustua mielenkiintoisiin kotimaisiin tuotteisiin ja tekijöihin. Seuraa meitä facebookissa:

Ja instagramissa:
#kuopiodesignmarket

20 kommenttia:

 1. Hei jes, go Kuopio!! Entisenä kaupunkilaisena seuraan suurella ilolla tällaista pöhinää (ja salaa haaveilen, että muutettaisiin hoodeille...)
  Ehottomasti paekalla, jos piäsöö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tänne vua! Ihan mahtavaa, kun siltä löytyy innostunutta porukkaa tähän tapahtumaan. Jes!

   Poista
 2. Vau! Kiitos. Itsekin paikallisena ompelevaisena tulen taatusti käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, ihan mahtavaa! Ja jos on yritystä pystyssä niin ilmottaudu ihmeessä mukaan myyjän ominaisuudessa. :)

   Poista
 3. No Wau, mahtavaa, hyvä te ja hyvä Kuopio! Voin uskoa fiilisten olevan korkealla. Ja varmasti paikalla, mahtavaa että täällä idässäkin tapahtuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, ihan mahtavaa ja kiitos! Toivottavasti saadaan hyvät myyjät paikalle ja paljon porukkaa ympäri Itä-Suomen. :)

   Poista
 4. Tää on ihan huikean hieno uutinen! Täytyykin jo varailla bussiliput tuolle viikonlopulle, niin pääsee kotikonnuille fiilikseen mukaan. Nyt kyllä harmittaa entisestään, etten siellä enää (vielä) asu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No todellakin - tämä riittää vähintään syyksi muuttaa Kuopioon. :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Jee, tää on kyllä ihan mahtavaa! :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Jes! Ja sinäkin taas puuhailet Tampereelle blogikirppistä. Ihan huippua! :)

   Poista
 7. Hienoa ! Vireät naiset tarttuvat tuumasta toimeen :)

  Mulla on sulle haaste blogissani, käyhän kurkkaamassa. Toivottavasti lähdet mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti! Olenkin joskus vastannut tähän haasteeseen ja suattaapi olla, että teen sen uuvestaan.. Tai sitten suattaapi olla olematta. ;)

   Poista
 8. Wau, hyvä te! Täytyypä yrittää päästä paikalle :)

  VastaaPoista